Neler Yeni

MSÜ sonuçları açıklandı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
Abdullah Aydoğdu
276 puan almışım eşit ağırlıktan. Geçen yılın kara harp okulunun taban puanı da 276, tam puanı almışım yani. Harp okulunu zaten kazanamam diye AYT'ye başvurmamıştım. Harp okullarında AYT şartı var. Bu yıl sorular da zordu, puanlar düşebilir. Kara harp okulunu kazansam bile AYT'ye başvurmadım diye seçemeyeceğim. Moralim bozuk. Sizin sonuçlar nasıl?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Moralini bozmak gibi olmasın ama baktığım kadarıyla her sene puanı yükseliyor ve daha düzene oturuyor. Kuzenim geçen sene yerleşti kho’ya kendi söylemleri böyle. 2016 yılında açıldığı ve daha yeni olduğu için puanlar her sene yükselişe geçecek dedi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moralini bozmak gibi olmasın ama baktığım kadarıyla her sene puanı yükseliyor ve daha düzene oturuyor. Kuzenim geçen sene yerleşti KHO’ya kendi söylemleri böyle. 2016 yılında açıldığı ve daha yeni olduğu için puanlar her sene yükselişe geçecek dedi
Bazı siteler de bu yıl sorular zor olduğundan, puanlar düşebilir diyor. KHO'nun puanının yükselmesi benim için daha iyi olur, moralim bozulmaz. Puanım tuttuğu halde seçim yapamazsam asıl moralim bozulur. Umarım puanı artar.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Bazı siteler de bu yıl sorular zor olduğundan, puanlar düşebilir diyor. KHO'nun puanının yükselmesi benim için daha iyi olur, moralim bozulmaz. Puanım tuttuğu halde seçim yapamazsam asıl moralim bozulur. Umarım puanı artar.
Her sene üni sınavı için de aynısı deniliyor ama hiç de öyle olmuyor. Sorular zorlaşıyor ve buna paralel olarak sıralamalar da yükseliyor.

ahenk'

80+ Silver
Ablam dilci. Kendini denemek için girdi. Eşit ağırlık puanı 316 geldi

Top Bottom