Neler Yeni

Müdüre ne söylesem vicdanı sızlar ?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
vakalar düşmezse tam kapanma yapılacak dendi
ramazandan sonraya atarlar en az

Lolcü Buse

80+ Bronze
Evet hatta bilim kurulu az daha artarsa 8ler ve 12leri de uzaktan eğitime geçireceğiz dedi yani öyle ya da böyle en erken bayram sonra için düşünün sınavları.
iptal olur mu usta xd ?

Lolcü Buse

80+ Bronze

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dün yazılılar ertelenmiş olabilir diye bir konu açmıştım fakat kesin değil diye belirtmiştim biz işimizi biraz sağlama almak için müdüre yazacağız işte hocam yazılıları erteleyin falan diye yazacağızz metin şu şekilde olacak :
İyi günler hocam yazlılar ertelenecek mi ? Hocam erteleyebilir misiniz çünkü ramazana denk geliyor oruçlu olacağız sıcaklar geliyor oruç maske sıcaklar bu koşullarda sınava girmek bizi zorlayabilir hocam erteleyebilir misiniz bayram sonrasına ?

1- sizce etkili mi ?
2- daha etkili olması için ne ekleyeyim ?
3- sizde bir metin yazabilirsiniz ? ( .d )
Takmaz bile. Zaten karar RTE'den çıkacak

eehehhe.jpg

Besim Tibuk

80+ Gold
Dün yazılılar ertelenmiş olabilir diye bir konu açmıştım fakat kesin değil diye belirtmiştim biz işimizi biraz sağlama almak için müdüre yazacağız işte hocam yazılıları erteleyin falan diye yazacağızz metin şu şekilde olacak :
İyi günler hocam yazlılar ertelenecek mi ? Hocam erteleyebilir misiniz çünkü ramazana denk geliyor oruçlu olacağız sıcaklar geliyor oruç maske sıcaklar bu koşullarda sınava girmek bizi zorlayabilir hocam erteleyebilir misiniz bayram sonrasına ?

1- sizce etkili mi ?
2- daha etkili olması için ne ekleyeyim ?
3- sizde bir metin yazabilirsiniz ? ( .d )
Karar mercii MEB isterseniz mail atabilirsiniz :D

Top Bottom