fayuk_w
80+ Bronze
Bunlarla uğraşacağına dersine çalışabilirsin.
Bunlarla uğraşacağına dersine çalışabilirsin.
evet onlar girerken 15-16 k vaka vardı ???Onlar girerken sanki 10k vaka mı vardı?
Evet 10k vaka vardı xdOnlar girerken sanki 10k vaka mı vardı?
Evet hatta bilim kurulu az daha artarsa 8ler ve 12leri de uzaktan eğitime geçireceğiz dedi yani öyle ya da böyle en erken bayram sonra için düşünün sınavları.vakalar düşmezse tam kapanma yapılacak dendi
ramazandan sonraya atarlar en az
iptal olur mu usta xd ?Evet hatta bilim kurulu az daha artarsa 8ler ve 12leri de uzaktan eğitime geçireceğiz dedi yani öyle ya da böyle en erken bayram sonra için düşünün sınavları.
Onu bilemem 1 ay sonraki vakalara bağlı. O zaman da yapamazlarsa iptal olur.iptal olur mu usta xd ?
bence vakalar düşmez ama yine sınavı yapar bunlarOnu bilemem 1 ay sonraki vakalara bağlı. O zaman da yapamazlarsa iptal olur.
Takmaz bile. Zaten karar RTE'den çıkacakDün yazılılar ertelenmiş olabilir diye bir konu açmıştım fakat kesin değil diye belirtmiştim biz işimizi biraz sağlama almak için müdüre yazacağız işte hocam yazılıları erteleyin falan diye yazacağızz metin şu şekilde olacak :
İyi günler hocam yazlılar ertelenecek mi ? Hocam erteleyebilir misiniz çünkü ramazana denk geliyor oruçlu olacağız sıcaklar geliyor oruç maske sıcaklar bu koşullarda sınava girmek bizi zorlayabilir hocam erteleyebilir misiniz bayram sonrasına ?
1- sizce etkili mi ?
2- daha etkili olması için ne ekleyeyim ?
3- sizde bir metin yazabilirsiniz ? ( .d )
Ortaokullar 1 hafta önce girdiler.Evet 10k vaka vardı xd
nasıl kaynak var mı ?Ortaokullar 1 hafta önce girdiler.
Karar mercii MEB isterseniz mail atabilirsinizDün yazılılar ertelenmiş olabilir diye bir konu açmıştım fakat kesin değil diye belirtmiştim biz işimizi biraz sağlama almak için müdüre yazacağız işte hocam yazılıları erteleyin falan diye yazacağızz metin şu şekilde olacak :
İyi günler hocam yazlılar ertelenecek mi ? Hocam erteleyebilir misiniz çünkü ramazana denk geliyor oruçlu olacağız sıcaklar geliyor oruç maske sıcaklar bu koşullarda sınava girmek bizi zorlayabilir hocam erteleyebilir misiniz bayram sonrasına ?
1- sizce etkili mi ?
2- daha etkili olması için ne ekleyeyim ?
3- sizde bir metin yazabilirsiniz ? ( .d )