-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Şahsen ciddiye almadım. Vermek istediği mesajı anlamaya bakalım bence.
Eşini vurar bu.Bu kadını evlendirin yoksa eline bir ak47 alıp erkekleri tarayacak.
En çok izlenen tv kanallarindan birinde böyle bir cümle nasil ciddiye alinmasinkiŞahsen ciddiye almadım. Vermek istediği mesajı anlamaya bakalım bence.
Yani mecazlı bir anlatım yapmaya çalışmış demeye çalıştım. Karanlık çöktüğünde bir kadının bir kadına suç işlemiyor, bir erkeğin bir kadına uyguladığı şiddet, taciz, tecavüz olaylarına değinmeye çalışmış bence.En çok izlenen tv kanallarindan birinde böyle bir cümle nasil ciddiye alinmasinki
sinirlendimAlıntıyı görüntüle
Görüşlerinizi alalim not: bu fikri mantikli bulan varsa kendini belli etsin engelliyeceğim
Bunu yerine şiddete vs. Gibi şeylere karşı bir eğitim sistemi kursalar daha mantıklı olurAlıntıyı görüntüle
Görüşlerinizi alalim not: bu fikri mantikli bulan varsa kendini belli etsin engelliyeceğim
Hayvan olarak görüyolar glb bizi " eşitliği savunan feminis pardon feminazi "kadınlar çıkabilecek de biz niye çıkamayacağız?
sokaklar senin mi
aynen ya biz insan değil miyizHayvan olarak görüyolar glb bizi " eşitliği savunan feminis pardon feminazi "
Evlenince:Bu kadını evlendirin yoksa eline bir ak47 alıp erkekleri tarayacak.
bunu bir erkek söyleseydi cinsiyetçi köpek olurduTR'yi de üstüne yapalım abla, ne istiyon daha?