Muhabbet kuşu nasıl zayıflatılır?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Muhabbet kuşundan anlayan üstadlar kuşumda kuyruk sekmesi ve yağlanma var. Karnının altında yumurta gibi bir yuvarlak sertlik var sadece parmağımla kontrol edince hissediliyor diğer türlü görünmüyor yumurta olduğunu düşünüyorum eşi var. Bu kuşu ne yaptıysam zayıflatamadım diyet yem uçurma vs vs. Var mı çözüm öneriniz? Kaybetmek istemiyorum bu konudan dolayı. :(
Link

Hocam çok güzelmiş kuşunuz maşallah

Kuşunuz biraz yağlı olması nedeniyle yumurta çıkmıyor olabilir.Bunun için ilk önerim veterinere götürmen tabi ama sana önerilerim öncelikle kuşu eşinden ayırıp bir kafese koy ardından kafesin içini buharlaştırman lazım kafesin altına sıcak su koyup üstünü havlu ile örtebilirsin amaç kuş biraz rahatlasın sonra sebze odaklı besle umarım bir şey olmaz

Hocam çok güzelmiş kuşunuz maşallah

Kuşunuz biraz yağlı olması nedeniyle yumurta çıkmıyor olabilir.Bunun için ilk önerim veterinere götürmen tabi ama sana önerilerim öncelikle kuşu eşinden ayırıp bir kafese koy ardından kafesin içini buharlaştırman lazım kafesin altına sıcak su koyup üstünü havlu ile örtebilirsin amaç kuş biraz rahatlasın sonra sebze odaklı besle umarım bir şey olmaz
Teşekkürler hocam deneyeceğim önerinizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,759
Üyeler
184,494
Son üye
Şimşek41
Geri