Neler Yeni

Muhabbet kuşum 10 kasım 20:28'de öldü

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Kanka benimde tavşanım öldü dün. Çok şükür hayvansever bir ailem var gitmişler gömmüsler

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Kanka benimde tavşanım öldü dün. Çok şükür hayvansever bir ailem var gitmişler gömmüsler
Çok üzüldüm. Benim de Hollanda lop tavşanım vardı 2 tane bakamadığımız için hayvanat bahçesine bıraktık.

Golf 4 R32

80+ Silver
saat 20:28'de öldü maalesef. Güzelce toprağa gömdük sürekli omzumda şarkılar söylemesi ve kulağımla oynaması sürekli aklımda kalacak. Benim için mükemmel bir kuştu hiç bir kuşa benzemiyordu sanki başka bir şey vardı gibi. Elimden geleni yapmaya çalıştım bu süreçte çok fazla ilgilendim kuşumla ama veterinere götürmemek çok büyük bir hataydı benim için. Bunları yazarken bir yandan kuşumla ilgili tüm anılarım aklımda, gözümün önünde canlanıyor ve ağlıyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler, kuşum için bir video yaptım beğenip beğenmeyebilirsiniz ancak bunu burada tutmak istiyorum bu videoyu kaybetmek istemiyorum.

Benimde kedim 25 Kasımda öldü..

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
saat 20:28'de öldü maalesef. Güzelce toprağa gömdük sürekli omzumda şarkılar söylemesi ve kulağımla oynaması sürekli aklımda kalacak. Benim için mükemmel bir kuştu hiç bir kuşa benzemiyordu sanki başka bir şey vardı gibi. Elimden geleni yapmaya çalıştım bu süreçte çok fazla ilgilendim kuşumla ama veterinere götürmemek çok büyük bir hataydı benim için. Bunları yazarken bir yandan kuşumla ilgili tüm anılarım aklımda, gözümün önünde canlanıyor ve ağlıyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler, kuşum için bir video yaptım beğenip beğenmeyebilirsiniz ancak bunu burada tutmak istiyorum bu videoyu kaybetmek istemiyorum.

geçmiş olsun kardeşim başın sağolsun duygusal bağ kurulan bir canlıyı kaybetmek zordur :(

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes

Geçmiş olsun dostum benimde olmuştu çok kötü durum alıştıktan sonra

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O7-Ne-Demek.jpg

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Benimde Ercü M vardı. 11 yıl besledim ve öldü.Bir daha evde kuş beslememeye karar verdim

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
benim kuş öleli 1 yıl oldu limonum be...

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
1.5 yil oldu. Gokyuzu mavisi Bulut...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular