Neler Yeni

Muhasebe Bilgisayarı Toplama

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
1

Amd ryzen ile çok büyük bir başarı gösterdi kabul ediyorum ben de kullanıyorum zaten, fakat bundan 10 sene sonra şuan da ryzen 5 3600 işlemci, bana günümüz de intel i7 3770'in verdiklerini verebilecek mi onu bilemiyoruz..
Kurumsal da riske giremiyorum, intel her zaman bu konu da kendini kanıtladı. Nacizane önerimdir.. Tartışma yaratmak için yorum yazmadım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
AMD ryzen ile çok büyük bir başarı gösterdi kabul ediyorum ben de kullanıyorum zaten, fakat bundan 10 sene sonra şuan da ryzen 5 3600 işlemci, bana günümüz de Intel i7 3770'in verdiklerini verebilecek mi onu bilemiyoruz..
Kurumsal da riske giremiyorum, Intel her zaman bu konu da kendini kanıtladı. Nacizane önerimdir.. Tartışma yaratmak için yorum yazmadım.
AMD'nin kullandığı bileşenler kaliteli uzun süre dayanır ciddi bir performans kaybı olmaz.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AMD ryzen ile çok büyük bir başarı gösterdi kabul ediyorum ben de kullanıyorum zaten, fakat bundan 10 sene sonra şuan da ryzen 5 3600 işlemci, bana günümüz de Intel i7 3770'in verdiklerini verebilecek mi onu bilemiyoruz..
Kurumsal da riske giremiyorum, Intel her zaman bu konu da kendini kanıtladı. Nacizane önerimdir.. Tartışma yaratmak için yorum yazmadım.
AMD denin avantajları şöyle işlemcii yükseltmek için INTEL gıbı iki de bir parça değiştirmeye gerek yok lakin iş pcsi dendiğinde INTEL abi

Kimera

80+ Bronze
2012'de çıkan FX modeli ile OC rekoru kırıldı. Bence bu konuda da AMD'ye güvenebiliriz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
AMD denin avantajları şöyle işlemcii yükseltmek için Intel gıbı iki de bir parça değiştirmeye gerek yok lakin iş pcsi dendiğinde Intel abi
2012'de çıkan FX modeli ile OC rekoru kırıldı. Bence bu konuda da AMD'ye güvenebiliriz.
Genellikle iş ile ilgili programlar tek çekirdek kullanıyor Intel tek çekirdek performansında çok iyi olduğu için iş için Intel öneriliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Arkadaşlar Selam.

İş yerine bi muhasebe PC toplamak istiyoruz kullanılacak program Logo Muhasebe programı.

Bu iş pcsinin de fazla bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçe 3K fazla da olabilir ama gerek var mı bilmiyorum.
Sen benim kullandığım bilgisayarı görsen oturup ağlarsın :D ama işimi görüyor işte kanka ara ara donmalar oluyor o kadar arkadaşların önereceği sistemlerde rahatlıkla kullanabılırsın programını.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,131
Üyeler
166,161
Son üye