Neler Yeni

Mutlu evim güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
Dün internette dolaşırken elden taksitle monster excalibur laptop satan bir site gördüm adı mutlu evim site güvenilir mi bilen varmı

Can...

80+ Platinum
Dün internette dolaşırken elden taksitle monster excalibur laptop satan bir site gördüm adı mutlu evim site güvenilir mi bilen varmı
Hiç duymadım hocam internetten öyle şeyler yapmayın muhtemelen bir mobilya dükkanı gibi bir işletme gidip elden test edip almak sağlık olur

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
direkt hepsiburada gibi sitelerden de taksit yaptırabilirsiniz zaten? neden böyle bir site arayışına girdiniz?

Son düzenleme:

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
hocam malesef bulunduğumuz dönemden dolayı çoğu eşyayı mecbur taksitle alabiliyoruz ama bence böyle şeylere pek bulaşma elinden geldiğince bilindik markalarla alışverş yapmaya çalış derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Merhaba Kral. Fiyatlar gerçekten ucuz ve bende şüphelendim. Şikayetvar'a baktığımda az sayıda sorun yazan gördüm ama hiçbiri çözümlenmemiş. Bence elden taksit ve ucuz fiyatlar kampanyasını görüp gaza gelip alma derim dolandırıldıktan sonra gerekirse iki bin tl fazla vereyim ama keşke dolandırılmasaydım demen sözkonusu. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direkt hepsiburada gibi sitelerden de taksit yaptırabilirsiniz zaten? neden böyle bir site arayışına girdiniz?
Elden senetle alıcam o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Kral. Fiyatlar gerçekten ucuz ve bende şüphelendim. Şikayetvar'a baktığımda az sayıda sorun yazan gördüm ama hiçbiri çözümlenmemiş. Bence elden taksit ve ucuz fiyatlar kampanyasını görüp gaza gelip alma derim dolandırıldıktan sonra gerekirse iki bin TL fazla vereyim ama keşke dolandırılmasaydım demen sözkonusu. :)
Evet zaten şüphe duyoyorum o konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç duymadım hocam internetten öyle şeyler yapmayın muhtemelen bir mobilya dükkanı gibi bir işletme gidip elden test edip almak sağlık olur
Evet mantıklı olan o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,896
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom