Neler Yeni

Müzik dinlemek için çok iyi kulaklık Mi Comfort

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
Bu kulaklığı tam geçen yaz 7 temmuzdan beridir kullanıyorum doğum günü hediyesiydi ama ben seçmiştim :D Mi comfort diye geçiyor. Gençler dezavantajı çok fazla takarsanız terleme yapıyor ve kulaklığın sadece beyaz ile su yeşili rengi var. Su yeşilini almıştım beyaz çok kirlenir diye fakat bunuda kimse beğenmedi. Ben genel olarak rock-metal tarzı şarkı dinleyen bi insanım beni yeterince tatmin ediyor. Alırsanız tavsiyem dışarda yürürken kullanmayın, sesi tamamen kesiyor. Ben 300 e almıştım şu anda satışını bulamadım ama bulursanız tavsiye ediyorum
ekleme: 1 tanede mikrofonu bulunyor kablosu üstünde oda sorunsuz çalışıyor, sesi çok bozmuyor.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bluethooth istiyorsan JBL 500BT üzerine tanımam.

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluethooth istiyorsan JBL 500BT üzerine tanımam.
Jbl300bt ile aynı fiyattaydı sahip olduğum kulaklık. Fakat bu kulaklık cidden kulağı tamamen kapatıyor yolculuklar için birebir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Jbl300bt ile aynı fiyattaydı sahip olduğum kulaklık. Fakat bu kulaklık cidden kulağı tamamen kapatıyor yolculuklar için birebir.

JBL'in kulaklıkları sanki sesi kesmeyecekmiş gibi gözüksede kulağınıza taktığınız zamanki hissiyatı güzel. ve kulağı ağrıtmıyor. kaba durmuyor dış sesi kesiyor

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JBL'in kulaklıkları sanki sesi kesmeyecekmiş gibi gözüksede kulağınıza taktığınız zamanki hissiyatı güzel. ve kulağı ağrıtmıyor. kaba durmuyor dış sesi kesiyor
Evet bu kulaklığın başka bir dez avantajı çok kaba durması yani güzel gözükmesi için yapılmış bir kulaklık değil

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Evet bu kulaklığın başka bir dez avantajı çok kaba durması yani güzel gözükmesi için yapılmış bir kulaklık değil

Evet. JBL'i aksesuar olarak kullanıyorum çoğunlukla airpods kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,352
Üyeler
165,520
Son üye
semih611
Top Bottom