MÜZİK PROGRAMLARI VEYA RENDER İŞLEMLERİ İÇİN YARDIM

crutake

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba;
Ben Render ve müzik prodüksiyonu için birkaç soru sormak istiyorum.
Bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat Amd Ryzen 5 3600x ve 3600 arasında kaldım. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
bide kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsalar çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar merhaba;
Ben Render ve müzik prodüksiyonu için birkaç soru sormak istiyorum.
Bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat AMD Ryzen 5 3600x ve 3600 arasında kaldım. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
bide kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsalar çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Merhaba, şuan şahsen uzaktan BeatMaker dersleri alıyorum. Kullandığımız en çok program Cubase ve Fl Studio var.

Ryzen 5 3600X soğutucusundan dolayı daha iyi olacaktır, render alıyorken daha yüksek performansla çalışabilir daha soğuk olacağı için.

Ayrıca render için Vegas Pro öneririm ama Vegas Pro Radeon ekran kartı desteklemiyor. Bu arada render dan kastın video render değil mi?

Bütçeniz varsa 3600x tavsiye ederim. Daha performanslı bir işlemci.

çok fazla render yapmıyorum daha çok müzik işi için kullanıcam ama yinede bilgilerinize ihtiyacım var ilk defa amd işlemci kullanacağım

Aslında 3600x seçmelisin render konusunda ancak ryzen 7 3700 2700x lere bakmanı tavsiye ederim

Ryzen 5 3600X soğutucusundan dolayı daha iyi olacaktır, render alıyorken daha yüksek performansla çalışabilir daha soğuk olacağı için.

Ayrıca render için Vegas Pro öneririm ama Vegas Pro Radeon ekran kartı desteklemiyor. Bu arada render dan kastın video render değil mi?
Nasıl yani Amd kartlarda Sony Vegas çalışmıyor mu?

Bütçeniz varsa 3600x tavsiye ederim. Daha performanslı bir işlemci.
teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında 3600x seçmelisin render konusunda ancak ryzen 7 3700 2700x lere bakmanı tavsiye ederim
ya ben 2700x araştırdım fakat 3600x 3. nesil olması daha cazip geliyor konulara gerçekten yabancıyım aralarında farklar nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet video render bide müzik işlemleri

Merhaba, şuan şahsen uzaktan BeatMaker dersleri alıyorum. Kullandığımız en çok program Cubase ve Fl Studio var.
soruyu yanlış sordum ben galiba ben zaten müzik prodüksiyon yapıyorum stüdyomda yeni bir bilgisayar istiyorum macbook kullanıyordum patladı kasa toplamak istiyorum acaba kullandığım pluginleri iyi çalıştırır mı bu işlemciler

Geri