Pylon sesli çalışıyor diye iade ettim mwe bronze v2 gecicem. Aralarında çok fark var mı pylonla mwe bronze v2 nin?Elektrik kesintisinde parçalara 0.8 ms yanlış voltaj gönderiyor, çok da sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, tabii bu iyi bir şey değil.
Alıntıyı görüntüle
Ripple(parça ömrüne etki ediyor) pek iyi değil, özellikle düşük yükte epey kötü.
Alıntıyı görüntüle
Çapraz yük durum 1'de de 12V kanalında ripple çok fazla.
Değiştirme şansınız varsa XPG Pylon geçseniz çok iyi olur.
Pylon sesli çalışıyor diye iade ettim mwe bronze v2 gecicem. Aralarında çok fark var mı pylonla mwe bronze v2 nin?
Yukteki ses önemli değil. Boşta sessiz olsun yeter. Mwe bronze da boşta fan döndürmüyor bildiğim kadarıylaMWE Bronze V2'nin 600W ve üstü modelleri Pylon'dan %1 falan daha iyi fakat aşırı fark yok.
Bu arada MWE Bronze'da pek sessiz değil.
250-300W üstü yüke girince 40 dBA üstü ses çıkarıyor, Pylon ile aynı galiba, tam hatırlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Yukteki ses önemli değil. Boşta sessiz olsun yeter. Mwe bronze da boşta fan döndürmüyor bildiğim kadarıyla
Pylon'dan böyle fan sesi değilde çok daha garip ses geliyordu. 2 kez aldım ikiside diğer bileşenlerime göre boşta ses yapıyordu o yüzden iade ettim.%10 yükte yani 12V kanalından sadece 36W güç gerekirken fan 900 RPM ile dönüyor, 18 dBA ses çıkarıyormuş.
Pylon ile çok az bir fark var ve Pylon yükte daha sessiz.(XPG Pylon ile MWE Bronze 600W'ı kıyasladım.)
Hocam siz bunlari aciga cikarana kadar bu forumda 6-7 ay boyunca her gun mwe white serisi onerildi. Bir moderator arkadas dahil olmak uzere herkes bu psu’yu onerdi. Acaba bu testler sonradan mi cikti ornegin ben sistem toplayacagim zaman mwe white 650w aldim ve ove ove bitirilmiyordu bu forumda, nedense bana komik geliyo bu durum.MWE Bronze V2'nin 600W ve üstü modelleri Pylon'dan %1 falan daha iyi fakat aşırı fark yok.
Bu arada MWE Bronze'da pek sessiz değil.
250-300W üstü yüke girince 40 dBA üstü ses çıkarıyor, Pylon ile aynı galiba, tam hatırlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz bunlari aciga cikarana kadar bu forumda 6-7 ay boyunca her gun mwe white serisi onerildi. Bir moderator arkadas dahil olmak uzere herkes bu psu’yu onerdi. Acaba bu testler sonradan mi cikti ornegin ben sistem toplayacagim zaman mwe white 650w aldim ve ove ove bitirilmiyordu bu forumda, nedense bana komik geliyo bu durum.
Yanlış değilsem o zaman alternatifte azdı.Ben son 5 aydır falan PSU'lar ile ilgileniyorum.
Galiba bu testler 1 yıl veya daha fazla süredir var.