Neler Yeni

Mx 4 orjinal olup olmadigini nasil sorgularim

mesut3467

80+ Bronze
Eskiden dış kutusu yada plastik koruyucusundan anlaşılır diyorlardı. Bir ara kutulu olanlar orjinal denir oldu. Sonra sanırım Mehmet Yılmaz piyasada sahte mx 4 olmadığına dair kanıt sunmuştu. Şuanda kafalar karışık. Kanıtlara göre sahte denilen plastik koruyuculu mx 4 ile karton kutulu mx4 sonuçları aynı çıkmıştı. Sahte mi değil mi tam bilgi veremem o yüzden ama satıcısı Hepsiburada en nihayetinde. Kusurlu bir durum yaşayacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden dış kutusu yada plastik koruyucusundan anlaşılır diyorlardı. Bir ara kutulu olanlar orjinal denir oldu. Sonra sanırım Mehmet Yılmaz piyasada sahte mx 4 olmadığına dair kanıt sunmuştu. Şuanda kafalar karışık. Kanıtlara göre sahte denilen plastik koruyuculu mx 4 ile karton kutulu mx4 sonuçları aynı çıkmıştı. Sahte mi değil mi tam bilgi veremem o yüzden ama satıcısı Hepsiburada en nihayetinde. Kusurlu bir durum yaşayacağını sanmıyorum.
Tmm saolasin

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
  • Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
küçük kutusunda geliyorsa orjinal büyük poşette geliyorsa sahte diye biliyorum,hepsiburada dan bende aldım küçük kutusunda geldi kullanıyorum sıcaklıklar olması gerektigi gibi sıkıntı yaşamadım

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
küçük kutusunda geliyorsa orjinal büyük poşette geliyorsa sahte diye biliyorum,hepsiburada dan bende aldım küçük kutusunda geldi kullanıyorum sıcaklıklar olması gerektigi gibi sıkıntı yaşamadım
Saolasin peki kucuk plastik cubugu ciktimi icinden

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,877