Hepsiburada sitesinden aldigim mx 4 2020 orjinal olup olmadigini nasil anlarim
Tmm saolasinEskiden dış kutusu yada plastik koruyucusundan anlaşılır diyorlardı. Bir ara kutulu olanlar orjinal denir oldu. Sonra sanırım Mehmet Yılmaz piyasada sahte mx 4 olmadığına dair kanıt sunmuştu. Şuanda kafalar karışık. Kanıtlara göre sahte denilen plastik koruyuculu mx 4 ile karton kutulu mx4 sonuçları aynı çıkmıştı. Sahte mi değil mi tam bilgi veremem o yüzden ama satıcısı Hepsiburada en nihayetinde. Kusurlu bir durum yaşayacağını sanmıyorum.
Satıcı hepsiburada çok yüksek ihtimal orjinaldir. Illa öğrenmek istiyosan rengi ve yapısı farklı olur videolardan kiyaslayabilirsinHepsiburada sitesinden aldigim mx 4 2020 orjinal olup olmadigini nasil anlarim
Bi bakim o zamanSatıcı hepsiburada çok yüksek ihtimal orjinaldir. Illa öğrenmek istiyosan rengi ve yapısı farklı olur videolardan kiyaslayabilirsin
orjinaldir büyük ihtimal.Hepsiburada sitesinden aldigim mx 4 2020 orjinal olup olmadigini nasil anlarim
Saolasin peki kucuk plastik cubugu ciktimi icindenküçük kutusunda geliyorsa orjinal büyük poşette geliyorsa sahte diye biliyorum,hepsiburada dan bende aldım küçük kutusunda geldi kullanıyorum sıcaklıklar olması gerektigi gibi sıkıntı yaşamadım
Hayır kendisi sadece macun şırınga gibiSaolasin peki kucuk plastik cubugu ciktimi icinden
Tmm saolasin tesekkurler vakit ayirdiginiz icinHayır kendisi sadece macun şırınga gibi