Neler Yeni

MYSQL Veritabanını nasıl Online ortama taşırım?

NightX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Öztürk
Arkadaşlar merhaba Altda görmüş olduğunuz uygulamam da mysql veri tabanı kullandım ama farklı bir bilgisayarda da çalışmasını istiyorum. Örneğin ben bunu yayınladığım zaman kişi mysql setupı kurmadan sadece uygulamayı kurup kayıt olabilsin ve giriş yapabilsin bunun için hangi konu başlıklarına göz atmalıyım bilgi verirseniz sevinirim.
1642900745890.png

Zakiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır Perveli
yanlış bir cevap vermek istemem fakat mysql bağlantısı ile kurduysanız veri akışının kendi bilgisayarınızda takip etmeniz için port ayarlamanız gerekmekte diye biliyorum sql server management mı kullandınız ?
Ve diğer kurmuş olduğunuz bilgisayarın güvenlik duvarından dışarıdan gelen verilere izin ver şeklinde ayarlamanız lazım diye biliyorum

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar merhaba Altda görmüş olduğunuz uygulamam da mysql veri tabanı kullandım ama farklı bir bilgisayarda da çalışmasını istiyorum. Örneğin ben bunu yayınladığım zaman kişi mysql setupı kurmadan sadece uygulamayı kurup kayıt olabilsin ve giriş yapabilsin bunun için hangi konu başlıklarına göz atmalıyım bilgi verirseniz sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Php ile bir entegre yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Alıntıyı görüntüle
Veritabanını sunucuda tutup araya ufak bir API koyabilirsin bu sayede süreci http istekleriyle yönetebilirsin.
Böyle bir durumda sisteme kayıt olan bütün kullanıcılar sunucudaki veritabanına kaydolmuş olur sen de bu kayıtlara erişebilirsin.
Eğer böyle bir şey olmasına gerek yok diyorsan SQLite kullanabilirsin herhangi bir pc kurulumu istemez SQLite için gerekli .db uzantılı dosyaya erişebilmesi yeterli olur.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Ufak bir api ile bu sorunun üstesinden gelebilirsinin. Rest Api şeklide aratırsan önüne kaynaklar çıkacaktır.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
phpMyAdmin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular