N11 5070 Ti Palit Gaminpro Farklı Model Geldi

hoka

80+
Reaksiyon skoru
72
N11'de GarajOnline satıcısından aldığım 5070 Ti GamingPro (GB2031A yazan) ilanından gelen ürün GB2031Y modeliydi. Aradaki fark 2031Y (Gamingpro V1 diye geçiyor) modelinde Vapor Chamber yok. Ellerinde 2031A modeli olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler.

Ürünü iade edip n11 ile iletişime geçtim düzeltmeleri için, yine de düzeltilmedi. Gelecek ürünün V1 olduğunu bilip alın.

N11'de GarajOnline satıcısından aldığım 5070 Ti GamingPro (GB2031A yazan) ilanından gelen ürün GB2031Y modeliydi. Aradaki fark 2031Y (Gamingpro V1 diye geçiyor) modelinde Vapor Chamber yok. Ellerinde 2031A modeli olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler.

Ürünü iade edip n11 ile iletişime geçtim düzeltmeleri için, yine de düzeltilmedi. Gelecek ürünün V1 olduğunu bilip alın.
V1 daha mı kötü yani ben yeni o konuyu merak ediyordum v1 yeni değil o zaman eski seri.

V1 daha mı kötü yani ben yeni o konuyu merak ediyordum v1 yeni değil o zaman eski seri.
Avrupa fiyatlarında arada 10 15 Euro oynuyor. Arada en fazla 1 2 derece oynayacağını düşünüyorum. V1 de kötü model değil. Donanımarşivi kanalında çekilen V1 modeli fena değil. Ancak yaptıkları insan kandırma.

Avrupa fiyatlarında arada 10 15 Euro oynuyor. Arada en fazla 1 2 derece oynayacağını düşünüyorum. V1 de kötü model değil. Donanımarşivi kanalında çekilen V1 modeli fena değil. Ancak yaptıkları insan kandırma.
Aynısını bana hawk yapmıştı amazon üzerinde. Inno3d nin oc modelini almıştım 5080 için bana oc olmayan versiyonu geldi ve kart çok sıcak çalışıyordu. Bana hatanın amazonda olduğunu ve aradaki fiyat farkı olarak 1.5k iade edeceklerini söylediler. 30. günde tam kaderimi kabullenmişken gaming gecesinde gainward phantom indirime girdi direkt onu alıp inno3d yi iade ettim. Yaptıkları çok ayıp gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: hoka
Oho bizim esnafın en sevdiği. İade ürün gönderme farklı kod ürün gönderme adamların ticaret ahlakı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: hoka
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,496
Üyeler
174,886
Son üye
efraim006
Geri