Yardım N11 alişverişim için satıcı pttavmye yönlendirdi?

Rabiotta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Dostlar selam n11de piyasa fıyatının 5k altına bilgisayar gördüm arkadaşımın ihtiyacı vardı attım hemen aldı oda ama WhatsApp üzerinden böyle mesaj yazdılar iptal etsin diyorum arkadaş ne diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ss burda

Ekler

• Screenshot_2024-04-05-22-57-45-703-edit_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-04-05-22-57-45-703-edit_com.whatsapp.jpg
    670 KB · Hit: 73
Dostlar selam n11de piyasa fıyatının 5k altına bilgisayar gördüm arkadaşımın ihtiyacı vardı attım hemen aldı oda ama WhatsApp üzerinden böyle mesaj yazdılar iptal etsin diyorum arkadaş ne diyorsunuz

Ss burda
hiç açık değil hocam, ne demek istediğiniz anlaşılmıyor

Ss burda
mesajı göstersene

Ss burda
neden iptal etsin ki

neden iptal etsin ki
bence alsın fiyatıda iyi diyon

Pttavm güvenilir bir site değil pek bence bulaşmayın derim ama size kalmış bu satıcı güvenilirse alınır

n11 den iptal edip parasını alacak ve tekrardan ptt avmden satın alım yapacak. Para iadesini almadan tekrar sipariş etmesin. Bence küçük işletmelerden pahalı ürünler almayın, sonrasında arkasında duran olmuyor.

tamam pttavm ile n11 arasında bir fark mı var onu anlamadım ben
Pttavmye güvenmiyoruz sorun orada zaten ve peşin aldık

n11 den iptal edip parasını alacak ve tekrardan ptt avmden satın alım yapacak. Para iadesini almadan tekrar sipariş etmesin. Bence küçük işletmelerden pahalı ürünler almayın, sonrasında arkasında duran olmuyor.
Para 3 gün gibi sürede yatacak şansa peşin almıştı diye tekrar alamıyor ve ptt avmye pek güvenmiyoruz sıkıntılı ürün gönderirse arkasında durmaz dediğiniz gibi

Pttavmye güvenmiyoruz sorun orada zaten ve peşin aldık

Para 3 gün gibi sürede yatacak şansa peşin almıştı diye tekrar alamıyor ve ptt avmye pek güvenmiyoruz sıkıntılı ürün gönderirse arkasında durmaz dediğiniz gibi
Bize sormayıp N11 canlı desteğe sorun hemen iptal etmeyin şimdilik. 0 (850) 333 00 11 N11 numarası

Ve bildiğim kadarıyla böyle ulaşamazlar size işin içinde iş var gibi

Dolandırıcı kokusu aldım iade alın hiç bulaşmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne