Neler Yeni

N11 - Bu satıcı güvenilir mi?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Merhaba,

Laptobum için ram almam gerekiyor. Bu model için bulabildiğim en uygun fiyat bu. Fakat satıcıyı daha önce duymadım. Alanlar yorum yapmış bir sıkıntı yok gibi duruyor ama içinizde bu satıcıdan alışveriş yapmış olan varsa bi bilgi verebilirse süper olur. Platformda N11 olduğu için ekstra bir tedbirli davranıyorum mecburen.

Ürün Linki

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Ben de ilk defa duydum fakat biraz araştırınca yorumlarına mağazaya bakınca güvenilir gibi geldi. Alınır bence.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamın mağaza puanı 10.0 ve üç beş ürün de satmıyor öyle. Zaten dikkat edilecek ölçütler bunlar. Aynı firma Hepsiburada üzerinden de ürün satıyor ve mağaza puanı 9.5

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Dr Luciano
Merhaba,

Laptobum için ram almam gerekiyor. Bu model için bulabildiğim en uygun fiyat bu. Fakat satıcıyı daha önce duymadım. Alanlar yorum yapmış bir sıkıntı yok gibi duruyor ama içinizde bu satıcıdan alışveriş yapmış olan varsa bi bilgi verebilirse süper olur. Platformda N11 olduğu için ekstra bir tedbirli davranıyorum mecburen.

Ürün Linki
güvenilir..

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım hocam
Aldım hocam şimdi. Naystan 250 cashback alıcam. 2430 a gelecek 2x16 ram. Umarım iyidir fiyat. Bundan çıkan ramleri de iyi bir fiyata satabilirsem tertemiz olur.

Top Bottom