🔥İndirim N11 OYUNCU KOLTUKLARINDA İNDİRİM ! 9 Aya Varan Taksit !

FunnFrell

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Markalar nasıldır bilmiyorum ama 2.500 den başlayan fiyatlarala koltuklar var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı uygun Kumaş olup Sırt kısmı yatabilen var mı aralarında?

9 taksit olanlar türk markaları sanırım türksit rebel falan ztn taksit olsada parayı çöpe atın daha iyi .Hawk xdrive da vadeyi fiyata ekleyip taksiti yapıştırmışlar 6k lık koltuk 9k fiyatı

Bu paralara normal koltuklar olduğu için paylaştım bende en azından bütçesine uygun olanlar alabilir

Ona bakmadım hiç hocam ya
Bu paralara normal falan değil. Millet parasını çöpte mi buluyor? Bütçesine uygun olani alsınlar diyorsun ürünleri arastirmamissin bile.

Bu paralara normal falan değil. Millet parasını çöpte mi buluyor? Bütçesine uygun olani alsınlar diyorsun ürünleri arastirmamissin bile.
neyini araştıracam hocam ? ürünleri bulayım araştırayım sende hazıra gel kon al demi.
Burda paylaşılanları oturup bi zahmet sen araştır hocam.Kimsenin parası zaten çöpe gitsin diye uğraşmıyoruz burda.Bu fiyatlara normal ofis koltukları satıldığı için paylaşma gereği duydum bende odasına tasarım açısından değişiklik katmak isteyen olacaktır elbette.Parası olan adam gider zaten 10 bine koltuk alır bilindik.

Normal ofis koltukları bu oyuncu koltuklarinin çoğundan rahat ama gösterişli olduğu için bunlar daha çok tutuluyor.

n11 getir kartlara çoğu şeye güzel taksit veriyordu getir kartını bile kaldırmışlar.

1761315003462.webp
1761315014015.webp

1 Hafta önce aldığım model şimdiki indirimle 300TL daha pahalı :D

neyini araştıracam hocam ? ürünleri bulayım araştırayım sende hazıra gel kon al demi.
Burda paylaşılanları oturup bi zahmet sen araştır hocam.Kimsenin parası zaten çöpe gitsin diye uğraşmıyoruz burda.Bu fiyatlara normal ofis koltukları satıldığı için paylaşma gereği duydum bende odasına tasarım açısından değişiklik katmak isteyen olacaktır elbette.Parası olan adam gider zaten 10 bine koltuk alır bilindik.
Daha yorum bile bakmamışsın uzun uzun yazmışsın 😁

Bari fiyat araştırması yap utanmadan pişkin pişkin konuşuyorsun 😁

Geri