Bu paralara normal koltuklar olduğu için paylaştım bende en azından bütçesine uygun olanlar alabilir3-5 yorum var hepsi kötü
Ona bakmadım hiç hocam yaFiyatı uygun Kumaş olup Sırt kısmı yatabilen var mı aralarında?
Bu paralara normal falan değil. Millet parasını çöpte mi buluyor? Bütçesine uygun olani alsınlar diyorsun ürünleri arastirmamissin bile.Bu paralara normal koltuklar olduğu için paylaştım bende en azından bütçesine uygun olanlar alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ona bakmadım hiç hocam ya
neyini araştıracam hocam ? ürünleri bulayım araştırayım sende hazıra gel kon al demi.Bu paralara normal falan değil. Millet parasını çöpte mi buluyor? Bütçesine uygun olani alsınlar diyorsun ürünleri arastirmamissin bile.
Siz bu sefer bindirim fırsatını kaçırmışsınız.Belki müşteri hizmetlerine yazın farkı kartınızdan çekerler bu kampanyada sizin te bir tuzunuz bulunsun
Daha yorum bile bakmamışsın uzun uzun yazmışsınneyini araştıracam hocam ? ürünleri bulayım araştırayım sende hazıra gel kon al demi.
Burda paylaşılanları oturup bi zahmet sen araştır hocam.Kimsenin parası zaten çöpe gitsin diye uğraşmıyoruz burda.Bu fiyatlara normal ofis koltukları satıldığı için paylaşma gereği duydum bende odasına tasarım açısından değişiklik katmak isteyen olacaktır elbette.Parası olan adam gider zaten 10 bine koltuk alır bilindik.
Bari fiyat araştırması yap utanmadan pişkin pişkin konuşuyorsunneyini araştıracam hocam ? ürünleri bulayım araştırayım sende hazıra gel kon al demi.
Burda paylaşılanları oturup bi zahmet sen araştır hocam.Kimsenin parası zaten çöpe gitsin diye uğraşmıyoruz burda.Bu fiyatlara normal ofis koltukları satıldığı için paylaşma gereği duydum bende odasına tasarım açısından değişiklik katmak isteyen olacaktır elbette.Parası olan adam gider zaten 10 bine koltuk alır bilindik.