Neler Yeni

N11 teslim edilmeyen ürün edildi olarak görünüyor

i7oVeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Herkese merhaba, olayı size kısaca özetleyeyim 23 Ekim tarihinde beni bir süre idare etmesi için bir "klavye" satın aldım aldığım ürünü kargoda iken iade ettim bana verilen bilgi ürünün tekrar gönderilen adresine gideceği yani "endex depo" ürün memleketime geldi ürünü teslim almadım teslim edildi olarak işaretlendi yaklaşık 12-13 gündür ne ücret iadesi yapıldı ne de benimle iletişime geçildi "somut" olarak sürekli bütün arayan veya ben aradığımda konuştuğum temsilciler aynı şeyleri söylüyor teknik ekibimiz ilgileniyor vb. fakat bir sürenin geçtiğini belirttiğimde durumun aciliyetini ilettik falan diyorlar benim size sormak istediğim soru şu bu ürün 1100₺'lik bir ürün değil de bir ekran kartı bir TV herhangi bir 50-60bin TL fiyat bandında bir ürün olsa ne olacaktı? Kargo teslim edildi olarak işaretlendi pahalı bir ekran kartı olsa kargocu bir tane salatalık gönderse kutunun içinde ben neyi nasıl kanıtlayacaktım? Her şey soru işareti. "GÖRSEL"

Not: Bu sorun sizin başınıza pahalı bir ürün aldığınızda gelebilir kime neyi kanıtlayacaksınız? Ürün teslim edildi olarak işaretlendiğinde kargocu ürünü alabilir karşılığında benzeri olmayan bir ürünü tekrar gönderebilir ben kendimi o zaman nasıl kanıtlayacaktım? Şu an tek sevindiğim konu 1100₺'nin gitmesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom