Neler Yeni

Yardım N11 uç uç puanlarım hesapta görünmüyor

Selamünaleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Dostlar n11 üzerinden yapmış olduğum hiç bir alışverişinden uç uç puanım hesabıma eklenmedi. Puanların eklenmesi için belirli bir süre beklemek gerekiyordu, bekledim ama yine de bir şeey olmadı. Biraz araştırdım ama yine de bir şey bulamadım. Bu puanların süreli vs. oldduğuna dair bir kaç yerde bir şeyler okumuştum ama bu puanlar hiç aktif olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
IMG_20240417_063238.jpg

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Her ay sonu puanlar sıfırlanır. Ayin 30unda hesabına tanimlanmis. Ay sonu oldugu icin ise ertesi gun sifirlanmis. Dolayisiyla elde vsr sifir :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ay sonu puanlar sıfırlanır. Ayin 30unda hesabına tanimlanmis. Ay sonu oldugu icin ise ertesi gun sifirlanmis. Dolayisiyla elde vsr sifir :(
Böyle iş mi olur yaa... Hayır yani ben neden n11'i tercih ediyorum o zaman. 1 ay içerisinde ille de o puanları kullanmamız gerekliliği çok saçma. Olsa şu an kullanabileceğim puanlar cidden uç uç uçmuş. Teşekkür ederim. Daha sonraki alışverişlerimde firma tercihine daha dikkat edeceğim.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Böyle iş mi olur yaa... Hayır yani ben neden n11'i tercih ediyorum o zaman. 1 ay içerisinde ille de o puanları kullanmamız gerekliliği çok saçma. Olsa şu an kullanabileceğim puanlar cidden uç uç uçmuş. Teşekkür ederim. Daha sonraki alışverişlerimde firma tercihine daha dikkat edeceğim.
Hocam bilmek lazim ama mesela ben baya kullaniyorum isime yariyor yani

Hocam bilmek lazim ama mesela ben baya kullaniyorum isime yariyor yani
Bende bilsem o zaman kullanırdım. Ama uygulamanın uç uç kupon nedir? kısmında verdiği bilgilerde sürelidir yazmıyordu, veya ben görmedim.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
Puanların süreli olduğunu okumuşsun. Dikkat ettiysen orada ay sonu puanların sıfırlanacağı da yazıyor. Takip etmeliydin. Firmalık bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1713376788183.png

Puanların süreli olduğunu okumuşsun. Dikkat ettiysen orada ay sonu puanların sıfırlanacağı da yazıyor. Takip etmeliydin. Firmalık bir şey yok.
Hocam onu daha yeni bu gün internetten bakıpta okudum. Ayrıca alışveriş yaparken firma tercihime daha dikkat edeceğim dememin sebebi kupon veren ürünlerde o ay içinde başka ürün alıp alamayacağıma bakacağım anlamında söyledim. Yine de teşekkür ederim.

Maalesef ben bunu görmedim :-(

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
1713376845770.png

Hocam onu daha yeni bu gün internetten bakıpta okudum. Ayrıca alışveriş yaparken firma tercihime daha dikkat edeceğim dememin sebebi kupon veren ürünlerde o ay içinde başka ürün alıp alamayacağıma bakacağım anlamında söyledim. Yine de teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Artık daha dikkat edersiniz.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş

Kuponlar birikince ay sonuna doğru kaç kupon birikmişse ona uygun ürün alabilirsiniz. Uç uç kuponlar kupon kullanılamayan bazı ürünlerde de kullanılabiliyor.

Evet. Daha dikkatli olacağım, ooof of... :(
Ben unutmazsam veya meşgul olmazsam genelde konusunu açıyorum harcayın diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan