Neler Yeni

N11 veya Hepsiburada'daki bir satıcıdan alınan monitör sıfır mı gelir?

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
Merhabalar. Samsung Odyssey G6 OLED monitör almayı düşünüyorum. Mağaza fiyatlarına göre şu an N11'deki ve Hepsiburada'daki fiyatları çok uygun. Bu iki sitede satıcılar farklı fakat ikisi de ürünün sıfır, kapalı kutu gönderildiğini belirtmiş. Fakat fiyatın ucuzluğu sebebiyle insan bir şüpheye düşmüyor değil.
Bu iki siteden birini tercih edip monitörü alsam kullanılmış/ikinci el veya herhangi bir şekilde sıfır kapalı kutu gelmeme ihtimali var mı? Bilginiz deneyiminiz varsa duymak isterim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Merhabalar. Samsung Odyssey G6 OLED monitör almayı düşünüyorum. Mağaza fiyatlarına göre şu an N11'deki ve Hepsiburada'daki fiyatları çok uygun. Bu iki sitede satıcılar farklı fakat ikisi de ürünün sıfır, kapalı kutu gönderildiğini belirtmiş. Fakat fiyatın ucuzluğu sebebiyle insan bir şüpheye düşmüyor değil.
Bu iki siteden birini tercih edip monitörü alsam kullanılmış/ikinci el veya herhangi bir şekilde sıfır kapalı kutu gelmeme ihtimali var mı? Bilginiz deneyiminiz varsa duymak isterim.
Satıcı kendileri ise sıfır gelir.
Teşhir falansa da açıklamaya başlığa yazarlar zaten.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Volkan
Linkler ?

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı kendileri ise sıfır gelir.
Teşhir falansa da açıklamaya başlığa yazarlar zaten.
Hocam iki sitedeki satıcı birbirlerinden farklı, ve satıcı sitenin kendisi değil. Soru cevap kısmında ürünlerin sıfır ve kapalı kutu olarak gönderildiği söylenmiş fakat insan emin olamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı zamanda hepsiburada'daki satıcının trendyol'da da ilanı var fakat fiyat daha yüksek:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Hocam iki sitedeki satıcı birbirlerinden farklı, ve satıcı sitenin kendisi değil. Soru cevap kısmında ürünlerin sıfır ve kapalı kutu olarak gönderildiği söylenmiş fakat insan emin olamıyor.

aynı zamanda hepsiburada'daki satıcının trendyol'da da ilanı var fakat fiyat daha yüksek:
Hocam bu kadar fazla para verip sıkıntılı ürün gelirse iade edememe gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bence AMAZON dan alın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Volkan

Hepsinin satıcılar dandik gibi puanlar iyide illaha alacaksan Hb den al Trendyol madur ediyor kasanın ufacık kablo için satıcı ilgilenmedi Trednyolu aradım onlar ztn tiye almadılar bile

Hocam bu kadar fazla para verip sıkıntılı ürün gelirse iade edememe gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bence AMAZON dan alın
Bencede bu siteler baş ağrısı Hb dışında HB de resmi satıcıı değil o üzer gibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Hepsinin satıcılar dandik gibi puanlar iyide illaha alacaksan Hb den al Trendyol madur ediyor kasanın ufacık kablo için satıcı ilgilenmedi Trednyolu aradım onlar ztn tiye almadılar bile

Katılıyorum HB ye kaç kere iade gönderdim hepsini aldılar sağolsunlar.
Amazon da öyle.Bunlar sıkıntı aga.

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam 14 gün içerisinde iade etmekten yana bir sorunum yok, öyle ya da böyle o malı kabul etmek zorundalar neticede. Fakat öğrenmek istediğim bu satıcılar güvenilir midir, sıfır ürün gönderdiklerini vadetmelerine rağmen kullanılmış bir ürün yollarlar mı?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Volkan
Hocam 14 gün içerisinde iade etmekten yana bir sorunum yok, öyle ya da böyle o malı kabul etmek zorundalar neticede. Fakat öğrenmek istediğim bu satıcılar güvenilir midir, sıfır ürün gönderdiklerini vadetmelerine rağmen kullanılmış bir ürün yollarlar mı?
O zorundalar işini silin kafanızdan burası Türkiye Hb Amazon dışında o kanunu takan yok aylarca sürünürsün tüketici hakem heyetinde

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Güven olmaz kral adam alır kusurlu çıkar sana iteler kabaca.Sonra iade almaz yasal yollarda sürünürsün.

O zorundalar işini silin kafanızdan burası Türkiye Hb Amazon dışında o kanunu takan yok aylarca sürünürsün tüketici hakem heyetinde
Arkadaşa göre dünya dümdüz.
Arka planda dönen işleri bilmiyor :D

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
Güven olmaz kral adam alır kusurlu çıkar sana iteler kabaca.Sonra iade almaz yasal yollarda sürünürsün.

Arkadaşa göre dünya dümdüz.
Arka planda dönen işleri bilmiyor :D
Hocam arka planda dönen işleri anlatsanıza bana biraz. O kanunu takan yok nasıl bir cümle, neticesinde siz alıcının mağdur olacağına mı inanıyorsunuz? Bugüne kadar elime ulaştığı an itibariyle kaç ürünü beğenmediğim için anında iade ettim, bunun düzü engebesi yok.
Rica ediyorum konu ile ilgili bir fikriniz var ise belirtin, aksi halde boş laf kalabalığı yapmayalım.

Top Bottom