fruko.gzz
80+ Silver
Vergi bizim işide bitirdi zaten maalesef :/tkl satılmayan varda vergi geliceğini bilsem başta alırdım 2 tane model ucuzdu o zaman hem
Vergi bizim işide bitirdi zaten maalesef :/tkl satılmayan varda vergi geliceğini bilsem başta alırdım 2 tane model ucuzdu o zaman hem
allah herkese yardım etsin doymadılar ki kimse bir şey yapsın istemiyor büyük satıcılar küçük satıcılara ekmek yedirmez sadece ürünleri bile büyüklere veriyorlarVergi bizim işide bitirdi zaten maalesef :/
İlk fırsatınızda tüyün başka yol yok.allah herkese yardım etsin doymadılar ki kimse bir şey yapsın istemiyor büyük satıcılar küçük satıcılara ekmek yedirmez sadece ürünleri bile büyüklere veriyorlar
Belli olmaz belki 1-2 seneye kaldırırlar ama parayı görünce fazlasını istiyor bunlar arttıradabilirler.benim elim ayağım kitli malesef
İnsan almak isteyince inanmak da istiyor haliyle. Aynı durumdayım ben de, hem de aynı satıcı ile Bir yandan "limiti aşan ürünler ilandan kaldırılmıştır, muhtemelen iade edilecek ürünleri niye yayınlasınlar, kargo iade masrafı onlara ait sonuçta" diyorum. Faturada 30 euro altı gösterip, geri kalanı kargo diye gösteriyorlardır belki diye. Diğer yandan emin de olamıyorum. Siz ne yaptınız, sipariş verdiniz mi?Geçer diyorda inandırıcı gelmedi
Yok ya sipariş etmedim kendim dizebileciim custom klavye arıyorum.İnsan almak isteyince inanmak da istiyor haliyle. Aynı durumdayım ben de, hem de aynı satıcı ile Bir yandan "limiti aşan ürünler ilandan kaldırılmıştır, muhtemelen iade edilecek ürünleri niye yayınlasınlar, kargo iade masrafı onlara ait sonuçta" diyorum. Faturada 30 euro altı gösterip, geri kalanı kargo diye gösteriyorlardır belki diye. Diğer yandan emin de olamıyorum. Siz ne yaptınız, sipariş verdiniz mi?
A dur ben özelden el atıyorum duruma .Dşansım kötü geçmez diye düşünüyorum vergi koyar geçersede ne kötü zamana denk geldik yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son gamepower alıcam içime sinmiyor bile Gasket Elite X RGB Wireless
su tarz ürün arıyorum.
gamepower muhtaç edicekler bizi yemin ediyorum 1 gram içimden gelmiyor .
switch alıcaktım ilerde
Alıntıyı görüntüle
Anladım. Size kolay gelsin o zaman. Alternatif seçenekler konusunda darısı başıma diyelim.Yok ya sipariş etmedim kendim dizebileciim custom klavye arıyorum.
monsgeek m5 boş satılıyor iyi bir şey olsun dedim bulursam Alıcam elbet satan olur.