Neler Yeni

Nakil Nasıl alınır (Meslek)

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
XXXX
Arkadaşlar merhaba şuan 10
Sınıfım Anadolu lisesindeydim meslek lisesine geçmek istiyorum e devlet hava veriyor ne yapabilirim bu konuda okul dal falan birşeyler dedi bilen varsa bilgilendirirmi

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
yiğit karaca
Arkadaşlar merhaba şuan 10
Sınıfım Anadolu lisesindeydim meslek lisesine geçmek istiyorum e devlet hava veriyor ne yapabilirim bu konuda okul dal falan birşeyler dedi bilen varsa bilgilendirirmi
10.sınıf 2.dönemden sonra meslek liselerine nakil alınmıyor diye biliyorum çünkü ordakiler mesleğin çoğu şeyini öğrenmiş oluyor sense hiçbirşey bilmiyorsun mesleğe dair o yüzden geçemiyorsun diye biliyorum hangi mesleğe geçeceksiniz bilgi veriyim

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.sınıf 2.dönemden sonra meslek liselerine nakil alınmıyor diye biliyorum çünkü ordakiler mesleğin çoğu şeyini öğrenmiş oluyor sense hiçbirşey bilmiyorsun mesleğe dair o yüzden geçemiyorsun diye biliyorum hangi mesleğe geçeceksiniz bilgi veriyim
yok kanki eski okulumdu zaten apdallık edip anadoluya geçtim arkadaşlarla dc de seste anlatıyorcu bişeyler geri deilim geçmek istediim meslek kartal hüseyin aırman meslek bolüm bilişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 37.MADDESİNE (1-ç-3,2-b-3) GÖRE NAKİL BAŞVURUSU YAPILAMAZ.(5) e devlet başvururda bu hatayı alıyorum

Top Bottom