Neler Yeni

Nasıl Almanca Öğrenebilirim?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Dostlar selam,
Geçtiğimiz sene okul ile birlikte ingilizce kursuna başladım. Sıfırdan başlayıp Eylül ayından Haziran ortasına kadar B1'i bitirdim. Şu anda B1 sertifikam var. Listening ve gramer kısmında biraz eksiklerim var kalanı güzel gidiyoe şimdilik. İngilizceye isteyerek ve severek başlamıştım. Şimdi de Almanca öğrenmeyi çok istiyorum ama bu sene kursa gidecek vaktim olmayacak. Dershane telaşından vakit olmayacak başka bir gere gitmeye. Evde nasıl Almanca öğrenebilirim?

LaketrooS

80+ Silver
almanca görüyom okulda bi bo* öğrenemedim. olm adam gibi öğretmiyorlar harbiden sırf ezber. Alamca Atatürk kısa hayatını 5 kere ezberledim sırf sözlü için sonra hep unuttum. ingilizcen iyiyse ingilizce kaynaklardan almanca çalış internetten daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almanca görüyom okulda bi bo* öğrenemedim. olm adam gibi öğretmiyorlar harbiden sırf ezber. Alamca Atatürk kısa hayatını 5 kere ezberledim sırf sözlü için sonra hep unuttum. ingilizcen iyiyse ingilizce kaynaklardan almanca çalış internetten daha iyi olur
Okulda gördüğümüzü ben Almanca eğitimi olarak saymıyorum zaten. İngilizcemin olması güzel bir artı olacak gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
Dostlar selam,
Geçtiğimiz sene okul ile birlikte ingilizce kursuna başladım. Sıfırdan başlayıp Eylül ayından Haziran ortasına kadar B1'i bitirdim. Şu anda B1 sertifikam var. Listening ve gramer kısmında biraz eksiklerim var kalanı güzel gidiyoe şimdilik. İngilizceye isteyerek ve severek başlamıştım. Şimdi de Almanca öğrenmeyi çok istiyorum ama bu sene kursa gidecek vaktim olmayacak. Dershane telaşından vakit olmayacak başka bir gere gitmeye. Evde nasıl Almanca öğrenebilirim?
Önce İngilizcede biraz daha ilerlemeni tavsiye ederim ikisi birlikte karışır onun dışında Almanca zor bir dil üstüne düşmezsen zorlanırsın Busu gibi uygulamalar yardımcı olur Youtubeda da kurslar var belirli bir seviyeye kadar bana da sorabilirsin yardımcı olurum

• Beğen

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İngilizce için Eylül ayında B2 yi alıp bırakmayı düşünüyorum. Kur açılmadı maalesef.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
YouTube'de Begi Begi diye bir kanal vardı, bir göz at istersen.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom