Neler Yeni

Nasıl Almanca öğrenmemi tavisye edersiniz?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar dönem başında girememiştim derslere dildei pin ucu kaçınca da biliyorsunuz daha toparlanmıyor martta sınavlar başlıcak nasıl öğrenmemi tavsiye edersiniz hazırlık sınıfıyım çok temel işliyoruz almancayı a1 veya maksimum a2
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubeden tavsiye ederseniz hangi kanal?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlar dönem başında girememiştim derslere dildei pin ucu kaçınca da biliyorsunuz daha toparlanmıyor martta sınavlar başlıcak nasıl öğrenmemi tavsiye edersiniz hazırlık sınıfıyım çok temel işliyoruz almancayı a1 veya maksimum a2
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubeden tavsiye ederseniz hangi kanal?
Dualingo uygulaması var ama zaten biliyorsunuz dur belki

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Hocam öyle bişey bilmiyorum ya :(

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öyle bişey bilmiyorum ya :(
hocam 3 kere yükselttim bir siz yazdınız bu ne ya hocanın attığı çalışma kağıtları var acaba onlardan özet çıkararak mı çalışsam sonra da duolingo almanca girerim

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
hocam 3 kere yükselttim bir siz yazdınız bu ne ya hocanın attığı çalışma kağıtları var acaba onlardan özet çıkararak mı çalışsam sonra da duolingo almanca girerim
Bana öğretmenim 7. Sınıfta İngilizce den magazine defteri yaptırmıştı içinde ders kitabını tamamen yazmıştım ve çok iyi bir görselleme yapmıştım ve 7. Sınıfın bütün kelimeleri neredeyse aklımda dil bölümüm iğrenç olsada belki böyle 3 haftanızı verirseniz sıkı birşekilde bence çok iyi anlarsınız edit Ben o zaman 2 saat öğlen okuldan gelip yemek saatine kadar bide 4 ile 8 arası uyumuştum okul ve uyku dışında yapmıştım yetiştirmem gereken sınavlar 2 adet proje ödevi ki ikiside zor projelerdi hatta hoca keşke erken bitirseydinde TÜBİTAK'a sergiledik dedi :( he bide codlama dersi alıp okul çıkışı haftada 2 ila 3 gün de proje yapıyorduk hoca ile birlikte arkadaşlar da vardı yani bu karmaşa ve az uykuya rağmen bütün müfredat aklımda diyebilirim sende halledersin bu işi ama daha çok kelimeler aklımda gerçi şimdi 9 uz ama

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Soyle ki her zaman konusman gereken birisi olacak. Kelimleri turkce karsiligiyla degil fotografik olarak fln aklinda tut zaten bir zamandan sonra oturuyorlar. Birisiyle Almanca konuyorken kelimeyi bilmedigin icin Turkceden devam etme o kelimeyi Almanca olarak anlatmaya calis. Film dizi izle haledersin. Bende oyle 1 sene hazirlik gordum hocalarin hepsi Arapti Turkce konussak da anlamiyodu. Ben de ogrenmek zorunda kalim diyebilirim .d .

Top Bottom