Neler Yeni

nasıl bir gamepad almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MSJIDS
arkadaşlar ben gamepad alıcam pc için max 170 bütçe ye sahibim abime sorduğumda bit pazarında 20 liraya al dedi sizce ne yapmalıyım internetten mi almalıyım yoksa dükkanlardan mı abimin dediği gibi bit pazarından mı yoksa (bit pazarından almayı düşünmüyorum ama çoğunluk öyle derse np)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
170 TL'ye adam akıllı gamepad alamazsın. 170 TL'ye alıp 3 ayda 1 değiştireceğine paranı biriltir kaliteli bir şey al ömür boyu kullan

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben 130 TL ye çakma DS4 aldım Ocak ayında hala kullanıyorum. 20 TL lik gamepadler çok dandik oluyor

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Çakma dualshock 4 ler var bütçene uyuyor.
Yine 170 tl az para değil sıfır ds4 almak varken bit pazarından kullanılmış ve dandik almak mantıklı gelmedi bana

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
120 TL'ye logitech f710 almıştım 1 ay önce falan sahibindende

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bu arada Aliexpress te Gamesir t4w diye bir kol var 178 TL 1 aya gelen ve 30 TL falan vergisi var

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
170 TL'ye adam akıllı gamepad alamazsın. 170 TL'ye alıp 3 ayda 1 değiştireceğine paranı biriltir kaliteli bir şey al ömür boyu kullan
Ülke sandal gibi batıyor hocam bu nedir ya. Ocak ayın da RGB kaymaz on numara bi mouse pad almıştım 100 TL (markasını hatırlamıyorum şuan) ve arkadaş 170 tl güzel gamepad alamazsın diyor ne oluyor arkadaş bu piyasaya

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Ülke sandal gibi batıyor hocam bu nedir ya. Ocak ayın da RGB kaymaz on numara bi mouse pad almıştım 100 TL (markasını hatırlamıyorum şuan) ve arkadaş 170 TL güzel gamepad alamazsın diyor ne oluyor arkadaş bu piyasaya
Hocam maalesef öyle ya dolardan ötürü her şey pahalı. Pahalı olmayan üründe de pvc kullanıp sağlığımızı hiçe sayıyorlar

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
arkadaşlar ben gamepad alıcam pc için max 170 bütçe ye sahibim abime sorduğumda bit pazarında 20 liraya al dedi sizce ne yapmalıyım internetten mi almalıyım yoksa dükkanlardan mı abimin dediği gibi bit pazarından mı yoksa (bit pazarından almayı düşünmüyorum ama çoğunluk öyle derse np)
hocam o bütçeyle alınan gamepad çabuk bozulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MSJIDS

arkadaşlar bu forumda yeniyim de bi hatam olursa özür dilerim abim gösterdim mesajları al gamepad i internetten veya dükkandan 2 gün sonra bozulsun oturursun aşağı diyor bit pazarından arkadaşı almış bayadır kullanıyormuş kendisi halen bit pazarını savunuyor konuyu biraz daha tartışabilir miyiz ilk defa internetten veya dükkanlardan böyle bişi alıcamda

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
ds3 al çabucak filanda bozulmaz

Top Bottom