Neler Yeni

Nasıl eskisi gibi iyi top oynayabilirim?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yakında 17 yaşıma gireceğim. Küçüklüğümden beri lisanslı futbolcuyum ve işini iyi de yapan biriyim. Şuan yeni bir takıma geldim ve takımda ki çocukların hepsi benim ismimi soy ismimi biliyordu. Hepsi sağolsun makara kikiri beni kesmeye mi geldin falan dediler. Hoca da hatta ilk gün benimle beraber başka bir hocayı yanına çağırdı, bana direk forma verilmesini söyledi benim maçlarımı daha önce izlediği için. Normalde deneme için gelmiştim. Milli takımda da oynamıştım bir süre fakat son bir senede eskisi gibi çevik ve kuvvetli değilim. Gerçekten psikolojim bozulma seviyesinde en iyi yaptığım şeyi artık yapamıyorum ve komik ama kendimi McQueen gibi yaşlanmış hissediyorum. Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim? Vücudum çok ağır. Eskiden herkese toz yutturan ben şuan adamlara yetişemiyorum maçta.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Vitamin eksikliği olabilir tr şartları kimse dengeli beslenmiyor vitaminlerinize baktırın bende sürekli yorgun halsiz hissediyordum kendimi b12-demir - d ve çinko eksikliği varmış içince düzeldim

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vitamin eksikliği olabilir tr şartları kimse dengeli beslenmiyor vitaminlerinize baktırın bende sürekli yorgun halsiz hissediyordum kendimi b12-demir - d ve çinko eksikliği varmış içince düzeldim
En yakın zamanda kan değerlerime baktıracağım.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
En yakın zamanda kan değerlerime baktıracağım.
Devlet hastanesinin sonuçlarına pek güvenmeni önermiyorum 1 gün arayla hem özel hem de devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım devlet hastanesinde 4/4 hiç bir eksiklik gözükmüyorken özelde b12 nerdeyse yok denecek kadar azdı iğine yazmıştılar sırf bu yüzden eski hastaneler yok artık kan tahlilinden sonuç alamasan dahiliyeye gidersin sorunu anlat doktor kan tahlili ister halledersin ama dediğim gibi çok güvenme sonuçlara

Top Bottom