Nasıl hareketler yapmamı önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
0
İyi forumlar

15 yaşındayım kilom 56 boyum 181 Evde antrenman yapıp vücudu az da olsa şekle sokmak istiyorum okullar açılana kadar. 2 tane 4 kiloluk dumbel barfiks çubuğum birde ayarlı el yayım var ne önerirsiniz. Fotoğrafa bakıp önyargılı yaklaşmayın bu zaten fena bişeydir diye hayır değilim bitek kolum nedense fazla kaslı

Ekler

• 20220729_044229.jpg
    20220729_044229.jpg
    857.8 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
İyi forumlar

16 yaşındayım kilom 56 boyum 181 Evde antrenman yapıp vücudu az da olsa şekle sokmak istiyorum okullar açılana kadar. 2 tane 4 kiloluk dumbel barfiks çubuğum birde ayarlı el yayım var ne önerirsiniz. Fotoğrafa bakıp önyargılı yaklaşmayın bu zaten fena bişeydir diye hayır değilim bitek kolum nedense fazla kaslı
4 kiloluk Dumbell ile çok bir şey yapamazsın evde plank hareketini günlük düzenli bir şekilde yapmanı öneririm.

İyi forumlar

16 yaşındayım kilom 56 boyum 181 Evde antrenman yapıp vücudu az da olsa şekle sokmak istiyorum okullar açılana kadar. 2 tane 4 kiloluk dumbel barfiks çubuğum birde ayarlı el yayım var ne önerirsiniz. Fotoğrafa bakıp önyargılı yaklaşmayın bu zaten fena bişeydir diye hayır değilim bitek kolum nedense fazla kaslı
Çok zayıfsın 65 kilo civarına çık bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Öncelikle kolun fazla kaslı değil kardeşim
Kaslı da değil deri inceliğin yüzünden gözüken normal insan kası
https://youtube.com/playlist?list=PLCJ1UL5ebCUFl8vh-axJRMmRVjGNGvopD

Playlisti izle ve şunları yap, playlist de olmayan hareketlerin adını yazdım onlara da YouTube'den bak.

Göğüs
Savaş Hocanın ilk ve son gösterdiği hareketler 3 set ne kadar çıkarsa
Sırt
Bir ve iki 3 set ne kadar çıkarsa

Omuz
Birinci hareketi yapacaksın ama sen internette Shoulder Press diye arat ikisini de aynı anda yap
Sonra lateral raise diye bir hareket var onu yapabileceğin bir kilo ile 3 set tükenene kadar ölene kadar yap benim lateral raise yapmadığım hiç bir programım yok
Kol
Biceps curl yapsan yeter 4 set 10-12 tekrar çıkartabilecek hız da yap

Bacak içinde eğer gelişimin bittiyse
Squat yap 3x tükenene kadar Savaş Hocanın son gösterdiği hareketi de yap

Dinlenme süresi diye bir şey yok senin için
Nabız ne zaman düzelir kas ne zaman harekete hazır olursa o zaman sete giriyorsun sette kendini zorluyorsun

Isın ki sakatlanma

İyi forumlar

15 yaşındayım kilom 56 boyum 181 Evde antrenman yapıp vücudu az da olsa şekle sokmak istiyorum okullar açılana kadar. 2 tane 4 kiloluk dumbel barfiks çubuğum birde ayarlı el yayım var ne önerirsiniz. Fotoğrafa bakıp önyargılı yaklaşmayın bu zaten fena bişeydir diye hayır değilim bitek kolum nedense fazla kaslı
gecenin bi körü açtığım için konuyu kafam yerinde değildi yaşımı 16 yazmışım 15 yaşındayım :) düzelttim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle kolun fazla kaslı değil kardeşim
Kaslı da değil deri inceliğin yüzünden gözüken normal insan kası
https://youtube.com/playlist?list=PLCJ1UL5ebCUFl8vh-axJRMmRVjGNGvopD

Playlisti izle ve şunları yap, playlist de olmayan hareketlerin adını yazdım onlara da YouTube'den bak.

Göğüs
Savaş Hocanın ilk ve son gösterdiği hareketler 3 set ne kadar çıkarsa
Sırt
Bir ve iki 3 set ne kadar çıkarsa

Omuz
Birinci hareketi yapacaksın ama sen internette Shoulder Press diye arat ikisini de aynı anda yap
Sonra lateral raise diye bir hareket var onu yapabileceğin bir kilo ile 3 set tükenene kadar ölene kadar yap benim lateral raise yapmadığım hiç bir programım yok
Kol
Biceps curl yapsan yeter 4 set 10-12 tekrar çıkartabilecek hız da yap

Bacak içinde eğer gelişimin bittiyse
Squat yap 3x tükenene kadar Savaş Hocanın son gösterdiği hareketi de yap

Dinlenme süresi diye bir şey yok senin için
Nabız ne zaman düzelir kas ne zaman harekete hazır olursa o zaman sete giriyorsun sette kendini zorluyorsun

Isın ki sakatlanma
hocam ısınma için ne yapmalıyım

Daha hafif bir kilo al örneğin su şişesi ile biceps için curl yap triceps için kickback yap göğüs için fly yap bacak için düz 30 tekrar squat yap falan filan

İyi forumlar

Kilon çok azmış.

Geri