Neler Yeni

Nasıl internetten iş bulunur?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Umut Şener
Selamlar fiverrda hesap açtım ve kaliteli bannerlar,en düşük fiyatlar koydum 1 haftadır daha müşteri gelmedi 1 tanesi sonra döneceğim dedi kalanı hep hesap çalma dolandırıcısı.

Bilgisayar mühendisiyim şehrimde pek iş bulamadığımdan internetten az da olsa kazanmak istiyorum.Şimdilik Video Editleme,Bozuk Fotoğraf Tamiri,Oyun Geliştirme ve Websitesi Tasarlama ilanları açtım talep gelmedi.

Sizin kullandığınız ve hızlı müşteri bulabildiğiniz siteler var mı yardımcı olursanız sevinirim.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Yönlendirebileceğiniz bir kitleniz yoksa genellikle freelancer sitelerinde ilan koyup beklemek pek işe yaramıyor.
Bionluk veya Freelancer gibi sitelerden de şansınızı deneyebilirsiniz ama bence daha mantıklı olanı İnstagram Youtube veya Tiktok gibi platformlarda yaptığınız işleri sergilemek olur.Bir kitle elde ederseniz satış yapma oranınız artacaktır.
Onun dışında eğer kullandığınız programlara hakimseniz Youtube da ücretsiz bir eğitim programı yapmakta aklıma gelen başka bir yöntem.
Ama hepsi uzun vadeli işler. En basitinden bir içerik üreticisi ile anlaşıp kurgu-video düzenleme işlerini de yapabilirsiniz.
Önemli olan reklam çünkü. Ne kadar insana ulaşırsan yaptığın iş kalitesi yüksek olmasa bile büyüyebiliyorsun. Bu Sektörde atlanılan nokta biraz bu bence.
Bonus olarak grafik tasarımla uğraştığım zamanlarda bazı forumlardan da tek seferlik işler bulabiliyordum(R10 gibi).
Ona da bakabilirsiniz.

Top Bottom