Nasıl istikrarlı ders çalışılır

iClassy

80+
Reaksiyon skoru
20
Gerçekten ders çalışmak istiyorum okulda aklımdan çıkmıyor ama gelince ödevleri falan yapıyorum ama ders çalışamıyorum çalışmayı denesemde hiçbirşey anlayamıyorum

Yetkilileri etikelemekte uzmanım doğru dedin

@Harley Quinn❖
Ohh birbirinizi etiketleyip hep mesaj kasın zaten zibidiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten ders çalışmak istiyorum okulda aklımdan çıkmıyor ama gelince ödevleri falan yapıyorum ama ders çalışamıyorum çalışmayı denesemde hiçbirşey anlayamıyorum
Dostum telefon, tablet veya bilgisayarla çok mu ilgileniyorsun?

zaten 600lerde değilsin aslan 😉
1 kere daha zorla yazdırırsan 700 olacam evlat.

Dostum kendine hedefine odaklaman lazım dikkatını dağıtan şeyleri etrafından kaldır. Çalıştığında anlamıyorsan ya kendini veremiyorsundur yada zor seviyeden başlamışsındır kendi seviyeni bul.

1 kere daha zorla yazdırırsan 700 olacam evlat.

Dostum kendine hedefine odaklaman lazım dikkatını dağıtan şeyleri etrafından kaldır. Çalıştığında anlamıyorsan ya kendini veremiyorsundur yada zor seviyeden başlamışsındır kendi seviyeni bul.
bilmiyorum derslerim falan genelde iyidir ama geçen sene online eğitimde biraz fazla saldım gibi oldubu sene geçen senenin konularında berbatım hiç tekrar etmedim seneye lgs var bende o sene hayatımı mahvetmek yerine bu seneden alışmak istiyorum

evet hemde çok fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sosyal medya falan kullanmıyorum sadece müzik dinlerken oyun oynuyorum
Tahmin etmiştim. Eğer sen bu araçların kontrolünü sağlaymıyorsan ve işine engel oluyorsa mecburen ebeveynlerinin kontrolüne vermen lazım.

Geri