@AtiIIa bu konuda uzman
Ohh birbirinizi etiketleyip hep mesaj kasın zaten zibidiler.
Dostum telefon, tablet veya bilgisayarla çok mu ilgileniyorsun?Gerçekten ders çalışmak istiyorum okulda aklımdan çıkmıyor ama gelince ödevleri falan yapıyorum ama ders çalışamıyorum çalışmayı denesemde hiçbirşey anlayamıyorum
diyene bak sadece beni etiketleyerek 5000 mesaj kasmışOhh birbirinizi etiketleyip mesaj hep mesaj kasın zaten zibidiler.
Mesaj umrumda olsa aylardır 600 lerde kalmazdım aslanOhh birbirinizi etiketleyip mesaj hep mesaj kasın zaten zibidiler.
zaten 600lerde değilsin aslanMesaj umrumda olsa aylardır 600 lerde kalmazdım aslan![]()
diyene bak sadece beni etiketleyerek 5000 mesaj kasmış
Konuyu kirletmeyelim arkadaşlar, burası ciddi bir müessese.Mesaj umrumda olsa aylardır 600 lerde kalmazdım aslan![]()
evet hemde çok fazlaOhh birbirinizi etiketleyip hep mesaj kasın zaten zibidiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum telefon, tablet veya bilgisayarla çok mu ilgileniyorsun?
sosyal medya falan kullanmıyorum sadece müzik dinlerken oyun oynuyorumevet hemde çok fazla
1 kere daha zorla yazdırırsan 700 olacam evlat.zaten 600lerde değilsin aslan![]()
@AtiIIa bu konuda uzman
Ohh birbirinizi etiketleyip hep mesaj kasın zaten zibidiler.
Dostum telefon, tablet veya bilgisayarla çok mu ilgileniyorsun?
boş yapmayınMesaj umrumda olsa aylardır 600 lerde kalmazdım aslan![]()
bilmiyorum derslerim falan genelde iyidir ama geçen sene online eğitimde biraz fazla saldım gibi oldubu sene geçen senenin konularında berbatım hiç tekrar etmedim seneye lgs var bende o sene hayatımı mahvetmek yerine bu seneden alışmak istiyorum1 kere daha zorla yazdırırsan 700 olacam evlat.
Dostum kendine hedefine odaklaman lazım dikkatını dağıtan şeyleri etrafından kaldır. Çalıştığında anlamıyorsan ya kendini veremiyorsundur yada zor seviyeden başlamışsındır kendi seviyeni bul.
Tahmin etmiştim. Eğer sen bu araçların kontrolünü sağlaymıyorsan ve işine engel oluyorsa mecburen ebeveynlerinin kontrolüne vermen lazım.evet hemde çok fazla
sosyal medya falan kullanmıyorum sadece müzik dinlerken oyun oynuyorum