sevdiğin yada sevebileceğin seri bul oyun kitapları olur fantastik kitaplar olur mesela ben gölgelerin efendisi kitap serisiyle başlamıştım 12 kitap lık bir seri çok hoşuma gitmişti istiyorsan bakabilirsin yada dediğim gibi oyun kitaplarına bakabilirsinAslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Güzel fikir verebilecek var mı?
çizgi roman okuyabilirsin ben de kitap okumayı hiç sevmem ama çizgi romanlar eğlendiriyor
sevdiğin yada sevebileceğin seri bul oyun kitapları olur fantastik kitaplar olur mesela ben gölgelerin efendisi kitap serisiyle başlamıştım 12 kitap lık bir seri çok hoşuma gitmişti istiyorsan bakabilirsin yada dediğim gibi oyun kitaplarına bakabilirsin
Lotr kitaplarina bakmanizi oneririm
Lotr kitaplarina bakmanizi oneririm
O zaman oyun kitapları oku benim gibi; Witcher serisi, Metro serisi vs. bir sürü seri var.
Kitaplardan hoşuna gideni okumalısın.Hatta sana John boyne yazarının kitaplarını ve stephen king kitaplarını öneririm.Ve birde Andy Mulligan.Aslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Stephen King yazarının hayvan mezarlığı,yabancı bitirdim ve tavsiye ederim .Şu zamanlarda O kitabını okuyorum belki filmini izlemişsindir ama inan bana filminde olmayan bir sürü olay var kitabında ve çok korkunç (iştah kaçıracak kadarAslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Markus Zusak it dalaşı da güzel bir kitap bence.Aslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Bir kitabı beğenmezsen okumaya devam etme bence daha çok sıkılırsın.Aslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Kitaplardan hoşuna gideni okumalısın.Hatta sana John boyne yazarının kitaplarını ve stephen king kitaplarını öneririm.Ve birde Andy Mulligan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stephen King yazarının hayvan mezarlığı,yabancı bitirdim ve tavsiye ederim .Şu zamanlarda O kitabını okuyorum belki filmini izlemişsindir ama inan bana filminde olmayan bir sürü olay var kitabında ve çok korkunç (iştah kaçıracak kadar)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Markus Zusak it dalaşı da güzel bir kitap bence.
Daniel Galera yazarının kana bulanmış sakal kitabı da güzel onu da tavsiye ederim (roman)Bende genelde biyografi kitapları okurdum ama şuandan itibaren farklı kitaplara yöneleceğim.