Neler Yeni

Nasıl kitap okumaya başlayabilirim?

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Aslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
Güzel fikir verebilecek var mı?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Lotr kitaplarina bakmanizi oneririm

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Aslında kitap okumayı seviyorum ancak oyun oynamayı daha fazla sevdiğim için kitap okumaya vakit ayıramıyorum.
sevdiğin yada sevebileceğin seri bul oyun kitapları olur fantastik kitaplar olur mesela ben gölgelerin efendisi kitap serisiyle başlamıştım 12 kitap lık bir seri çok hoşuma gitmişti istiyorsan bakabilirsin yada dediğim gibi oyun kitaplarına bakabilirsin

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
çizgi roman okuyabilirsin ben de kitap okumayı hiç sevmem ama çizgi romanlar eğlendiriyor

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler:)
çizgi roman okuyabilirsin ben de kitap okumayı hiç sevmem ama çizgi romanlar eğlendiriyor
sevdiğin yada sevebileceğin seri bul oyun kitapları olur fantastik kitaplar olur mesela ben gölgelerin efendisi kitap serisiyle başlamıştım 12 kitap lık bir seri çok hoşuma gitmişti istiyorsan bakabilirsin yada dediğim gibi oyun kitaplarına bakabilirsin
O zaman oyun kitapları oku benim gibi; Witcher serisi, Metro serisi vs. bir sürü seri var.

JynOx

80+ Bronze
Sürükleyici ve zevkine göre bir roman bul. Başından kalkmadan kitabı bitirdiğimi hatırlarım bir gecede.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kitaplardan hoşuna gideni okumalısın.Hatta sana John boyne yazarının kitaplarını ve stephen king kitaplarını öneririm.Ve birde Andy Mulligan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stephen King yazarının hayvan mezarlığı,yabancı bitirdim ve tavsiye ederim .Şu zamanlarda O kitabını okuyorum belki filmini izlemişsindir ama inan bana filminde olmayan bir sürü olay var kitabında ve çok korkunç (iştah kaçıracak kadar 😃)

Markus Zusak it dalaşı da güzel bir kitap bence.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler,yarın ilk işim o kitaplara bakmak olacak.:)

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir kitabı beğenmezsen okumaya devam etme bence daha çok sıkılırsın.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Bende genelde biyografi kitapları okurdum ama şuandan itibaren farklı kitaplara yöneleceğim.
Kitaplardan hoşuna gideni okumalısın.Hatta sana John boyne yazarının kitaplarını ve stephen king kitaplarını öneririm.Ve birde Andy Mulligan.

Stephen King yazarının hayvan mezarlığı,yabancı bitirdim ve tavsiye ederim .Şu zamanlarda O kitabını okuyorum belki filmini izlemişsindir ama inan bana filminde olmayan bir sürü olay var kitabında ve çok korkunç (iştah kaçıracak kadar 😃)

Markus Zusak it dalaşı da güzel bir kitap bence.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hangi oyunu seviyorsan o oyunun kitabı varmı araştır varsa alıp oku derim
bende uzay ile ilgili film/dizi izlemeyi çok seviyorum kitap okumayı hiç sevmiyorum ama uzay ile ilgili kitap olduğu zaman okuyorum

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende genelde biyografi kitapları okurdum ama şuandan itibaren farklı kitaplara yöneleceğim.
Daniel Galera yazarının kana bulanmış sakal kitabı da güzel onu da tavsiye ederim (roman)

Top Bottom