Lua ne?Lua'da iyiyimdir. Yardımcı olmaya çalışacağım. Türkçe Lua anlatan bulamazsın, bulursan da eski filandır. Ben yabancı kanallardan ve lua'nın sayfasından bazı şeylere bakarak öğrendim (maalesef o da İngilizce). İngilizce olmadan zor bunlar.
Bir programlama dili.Lua ne?
Anladım.Bir programlama dili.
Python çok genel bir dil. Ama genel olarak makine dili. Şöyle söylüyüm, yapay zeka işlemlerinde vs. Python kullanılır. Ayrıca OBS'te bile kullanılıyor. Program bile yazarsın Python ile. Öğrenilmesi gereken bir dil, zor da değil zaten.Anladım.
Bende yakında pyhtona başlicam.
Bunu da önerirmisin.
Ne işe yarar?
Derslerden ben de yararlanmak isterim. Herhangi bir youtube kanalı veya web sayfası üzerinden mi ders vermeyi düşünüyorsun?Lua'da iyiyimdir. Yardımcı olmaya çalışacağım. Türkçe Lua anlatan bulamazsın, bulursan da eski filandır. Ben yabancı kanallardan ve lua'nın sayfasından bazı şeylere bakarak öğrendim (maalesef o da İngilizce). İngilizce olmadan zor bunlar.
Konudan yardımcı olacağım demek istedim Böyle bir şey düşünüyorum aslında.Derslerden ben de yararlanmak isterim. Herhangi bir youtube kanalı veya web sayfası üzerinden mi ders vermeyi düşünüyorsun?
kanal aç izleyelim reis öneririm herkeseKonudan yardımcı olacağım demek istedim Böyle bir şey düşünüyorum aslında.
python genel olarak kullanılan bi dil filmlerde gördüğün hacker sahnelerinde vs. python kodlama videosu açarlar hacker yapıyo gibi gözüksün diye lua oyun için java script filanda var onları pek bilmiyorumAnladım.
Bende yakında pyhtona başlicam.
Bunu da önerirmisin.
Ne işe yarar?
bu mantıkla hiçbir yol katedilemezMesela neden lua diğer diller torbayamı girdi.
İngilizce bilmiyorsan türkçe kaynak bol olan dillere yönel.
Ki bilmiyorsun, İngilizce öğrenmeklede başlayabilirsin.
Yazılım şirketinde çalışan sen misin ben miyim?bu mantıkla hiçbir yol katedilemez