Neler Yeni

nasıl manita yaparım?

JSezar

80+ Silver
Çok yalnızım okulda konuştuğum birkaç brom var fakat bana manita lazım. Yalnızlıktan kendimi becereceğim o noktadayım🤣neyse trollü bırakıp biraz ciddi konuşalım. Nasıl kız tavlanır? Kime gitsem sevgilisi var. Mevsimi mi geçti, bize kız mı kalmadı anlamadım? Oysa giyinişime de hijyenime de çekidüzen veriyorum. Spora falanda başlayacağım. Daha ne yapayım:) hocalarım şu kardeşinize bir taktik verin. Bu kardeşiniz ne yapsın?

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Madness

80+ Silver
Çok yalnızım okulda konuştuğum birkaç brom var fakat bana manita lazım. Yalnızlıktan kendimi becereceğim o noktadayım🤣neyse trollü bırakıp biraz ciddi konuşalım. Nasıl kız tavlanır? Kime gitsem sevgilisi var. Mevsimi mi geçti, bize kız mı kalmadı anlamadım? Oysa giyinişime de hijyenime de çekidüzen veriyorum. Spora falanda başlayacağım. Daha ne yapayım:) hocalarım şu kardeşinize bir taktik verin. Bu kardeşiniz ne yapsın?
Kaçıncı sınıfsın?

JSezar

80+ Silver

JSezar

80+ Silver
TP de öyle diyordun veya ben karistirdim seni
hocam geçti bizden.ek tercihle yerleştim belki 1 ay önce mezuna kalacam falan yazdıysam ordan hatırlıyosundur.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Hocam o kadar uzunsa kendine becerebilirsen becer hem yabancılık da çekmemiş olursun, neyse ciddileşelim hocam kendin ol bir kız uğruna değişme, guzel bir diksiyonun olsun normal bir konu hakkın da konuşsan bile etrafında olan kişileri etkilersin sana verebileceğim tavsiyeler budur aklıma gelirse eklerim.

JSezar

80+ Silver
Manita yapmak harbi zor artık herkes sarı saçlı mavi gözlü izbandut gibi mi yoksa benim etrafımdakiler mi bu kadar cüneyt arkın anlamadım ya herkes american bad boys olmuş lan
aynen ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,040
Üyeler
161,192
Son üye
Haşmetli kangal
Top Bottom