Neler Yeni

Nasıl Monitör Kolu Almalıyım

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Liba
Arkadaşlar 3lü monitör setup kurmak üzereyim ve monitör askı aparatı arayışındayım uzun süredir ve hiçbiri henüz kafama yatmadı ve çok pahalılar gerçekten

Türkiyeden alınabilen 3lü monitör aparatı tek bulabildiğim mantıklı olan bu
O da ne kadar mantıklı tartışılır (tek koldan tutuyo ve tek mandala sahip, güvenilir durmuyor)

Bunun yerine tekli 3 adet alsam o da görüntü olarak çok hitap etmemekle beraber noth bayou alsam bile nerdeyse daha ucuza denk geliyor

Ne yapmam gerek sizce önerilerinize açığım 🙏

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bi 2li alıp bi de tekli alsan ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

temu da ikili var vergi dahil 1k civarı. bi de tekli alırsın sorun çözülür.

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Liba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında temudan 2li olanı aldım şuanda elimde onu iade etmeyi düşünüyorum yan ekranlar için ayarlayabilecek olsam ana ekranım için güzel bir monitor kolu alıp setupı tamamlarım temudan aldığım monitör kolu o kadar uzun değil maalesef kolları çok kısa yada ben hiç kurcalamadığım için bilgi sahibi değilim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aslında temudan 2li olanı aldım şuanda elimde onu iade etmeyi düşünüyorum yan ekranlar için ayarlayabilecek olsam ana ekranım için güzel bir monitor kolu alıp setupı tamamlarım temudan aldığım monitör kolu o kadar uzun değil maalesef kolları çok kısa yada ben hiç kurcalamadığım için bilgi sahibi değilim
nasıl bir masan varki hocam. ? her kolun iki parçası ikiside uzuyor. 300 cm varmı masan ?

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Liba
nasıl bir masan varki hocam. ? her kolun iki parçası ikiside uzuyor. 300 cm varmı masan ?
Şuanda 130 masam var hocam yeni sipariş ettim gelecek olan 180 3lü setup için bilmiyorum kollar uzuyor ise eğer ve ortaya 1 adet monitör kolu ile sorunu çözebilecek olsam süper olur yani
Ana monitörümü farklı bir ayağa bağlayıp riske atmak istemiyorum
Yan 2 monitörü temudan aldığım ayağa ve alacağım diğer monitör kolunu ana montiörüme bağlayabilirsem evet sorun çözülür hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,983
İsim
yusuf ecer
Arkadaşlar 3lü monitör setup kurmak üzereyim ve monitör askı aparatı arayışındayım uzun süredir ve hiçbiri henüz kafama yatmadı ve çok pahalılar gerçekten

Türkiyeden alınabilen 3lü monitör aparatı tek bulabildiğim mantıklı olan bu
O da ne kadar mantıklı tartışılır (tek koldan tutuyo ve tek mandala sahip, güvenilir durmuyor)

Bunun yerine tekli 3 adet alsam o da görüntü olarak çok hitap etmemekle beraber noth bayou alsam bile nerdeyse daha ucuza denk geliyor

Ne yapmam gerek sizce önerilerinize açığım 🙏
3lü ve 2li kolu ergonomi açısından önermiyorum. Ben de f160 kullanıyordum ama 2li kollarda monitörü istediğin yere çekemiyorsun birbirine bağımlı hareket etmek zorunda bir yerde. Sorunu 2x h100 alarak çözdüm. Sana da önerim 3x h100 alman olur.

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Liba
3lü ve 2li kolu ergonomi açısından önermiyorum. Ben de f160 kullanıyordum ama 2li kollarda monitörü istediğin yere çekemiyorsun birbirine bağımlı hareket etmek zorunda bir yerde. Sorunu 2x h100 alarak çözdüm. Sana da önerim 3x h100 alman olur.
Peki masada görünümü sizin için nasıl gözükmekte hocam 3 adet olacak çünkü çok kaba gözükmesini istemiyorum
Görüntü de çok önemli değil aslında ama pek monitörlerde değişiklik yapacağımı düşünmüyorum çünkü 3lü setup zaten ne kadar değişiklik yapabilirm
Belki sadece 1 monitör için yatay dikey özelliği kullanabilirim diye düşünüyorum. Ama yine de teşekkürler hocam düşünceniz için

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,983
İsim
yusuf ecer
Peki masada görünümü sizin için nasıl gözükmekte hocam 3 adet olacak çünkü çok kaba gözükmesini istemiyorum
Görüntü de çok önemli değil aslında ama pek monitörlerde değişiklik yapacağımı düşünmüyorum çünkü 3lü setup zaten ne kadar değişiklik yapabilirm
Belki sadece 1 monitör için yatay dikey özelliği kullanabilirim diye düşünüyorum. Ama yine de teşekkürler hocam düşünceniz için
1733169891245.png

Soldaki monitör aşağıya iniyor görüntü bu şekilde bende. Kaba da durmuyor hiç.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: liba

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Liba
Alıntıyı görüntüle
Soldaki monitör aşağıya iniyor görüntü bu şekilde bende. Kaba da durmuyor hiç.
Hocam maşallah güle güle kullanın çok güzel olmuş setupınız.
Ama yine de tam kafamda oturtamıyorum 3 tane direk ile masa arkasında nasıl durur diye :D
Çünkü masa daha büyük olacak derinliği 80cm sizin mikrofon falan tam yerinde oturmuş sanki :D

Top Bottom