Neler Yeni

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
PC sat dogecoin e yatır
(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Bal ŞAHİN
İnternet üzerinden işler yapabilirsin. Örneğin makale yazmak başkalarının ödevlerini yapmak gibi gibi bulması kolay değildir denk geldiği zaman kazanç sağlayabilir. Şöyle bi söz vardır ama kazanç sağlamak istersen harcama yapmalısın.

Sami Järvi

80+ Silver
aga kolay iş yok merak etme coin moin onlar daha stresli git çalış al zor oluyor ama o alın teri ile aldığın pc ve o pc nin basına otururkenki hissi hiçbir şeye değişmezsin yaşadım biliyorum biraz duyar gibi oldu ama anlayan anladı beni

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga kolay iş yok merak etme coin moin onlar daha stresli git çalış al zor oluyor ama o alın teri ile aldığın pc ve o pc nin basına otururkenki hissi hiçbir şeye değişmezsin yaşadım biliyorum biraz duyar gibi oldu ama anlayan anladı beni
Yaşım 14 nerede çalışam

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular