Halka arzlara katıl1400k var benim nasıl katlarım
18 e Ocak'ta girecegimHalka arzlara katıl
Evet öyle ama herkes yatırım yapıyo fazla veya az kazanç sağlar mı ve katlanırsa çeker yatırırım yine ya da durur daha fazla katlanacak gibi olursahocam sorduğunuz soru bir kere yanlış hangi konuda para katlamak istiyorsunuz ticaret falan mı ayrıca devamlı yapmak için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu aralar borsada iyi para dönüyor bütçenizi de tam anlamadım açıkçası 1400tl sanrm ama
bugün halka arz var son günü 30-35 lot verir18 e Ocak'ta girecegim
Evet öyle ama herkes yatırım yapıyo fazla veya az kazanç sağlar mı ve katlanırsa çeker yatırırım yine ya da durur daha fazla katlanacak gibi olursa
ailenden birinin hesabına alabilirsinbugün halka arz var son günü 30-35 lot verir
Ailenden birinin hesabını kullan eğer yoksa ikna edip açtır ikna edemiyorsan para ver18 e Ocak'ta girecegim
Evet öyle ama herkes yatırım yapıyo fazla veya az kazanç sağlar mı ve katlanırsa çeker yatırırım yine ya da durur daha fazla katlanacak gibi olursa
kanka halka arz nedir anlatır mısnBilmeyen insana halka arz yada borsa lafı etmek çok yanlış. Adam hiç bilmiyor hatta siz bile bilmediğiniz halde tavsiye veriyosunuz
1400 tl1400k 1.4m ediyor hocam herhalde 1400 TL diyorsunuz. Çoğu kişi borsaya gir demiş ama 0 bilgin var sanırım bu yüzden girmeni önermiyorum.
Ögreniriz hocam lot falan bilmiyom1400k 1.4m ediyor hocam herhalde 1400 TL diyorsunuz. Çoğu kişi borsaya gir demiş ama 0 bilgin var sanırım bu yüzden girmeni önermiyorum.
Öyle kolay değil, borsayı okumanız lazım bilgi edinmeniz lazım.1400 TL
Ögreniriz hocam lot falan bilmiyom