Neler Yeni

Nasıl yag yakıp zayıflarım

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar kilo 65 boy 160 yas 18 fazladan 7-8 kilom var en azından 60 a düşmek istiyorum dışardan kilolu gözükmüyorum ama göbek ve baldırlarım yağlı olduğunu hissediyorum okula motorla ya da arabayla gidiyordum 1 haftadır yürüyorum gidiş geliş toplam 5 km filan 3 öğün yerken 2 öğüne düşürdüm başka neler yapmamı önerirsiniz 2 kilo ve 7 kiloluk dumbellarım var onlarla çalışsam yag yakmaya yardımcı olur mu

Bot G

80+
Arkadaşlar kilo 65 boy 160 yas 18 fazladan 7-8 kilom var en azından 60 a düşmek istiyorum dışardan kilolu gözükmüyorum ama göbek ve baldırlarım yağlı olduğunu hissediyorum okula motorla ya da arabayla gidiyordum 1 haftadır yürüyorum gidiş geliş toplam 5 km filan 3 öğün yerken 2 öğüne düşürdüm başka neler yapmamı önerirsiniz 2 kilo ve 7 kiloluk dumbellarım var onlarla çalışsam yag yakmaya yardımcı olur mu
Şekeri ve yağı kes biraz kardeşim sağlıklı yağlar tüketmeye çalış ve biraz ağırlık çalış yürümeyi fazla abartma

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şekeri ve yağı kes biraz kardeşim sağlıklı yağlar tüketmeye çalış ve biraz ağırlık çalış yürümeyi fazla abartma
Tatlı ile pek aram yok ama çay biraz fazla içiyorum şekeri 1 kaşık a kadar düsürebildim
Yag olarak tereyağ zeytinyağı kullanıyoruz yürüme de günde 8 km yi asmıyor zaten okul market vesaireye gidersem yürüyorum

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Dostum , okuldan sonra eğer vaktin varsa bir salona yazılmayı tercih edebilirsin. Bu sadece yağ yakıp zayıflamaktan ziyade kendi vücudunu geliştirip biraz kas kazanımı sağlayabilirsin. Yağı kasa çevirirsin vücudun daha estetik durur. İmkanın varsa tabi.

Dušan Tadić

80+ Silver
Bununla llgili mobil uygulamalar var ve gerçekten çok işe yarıyor diye biliyorum. Tavsiye ederim.

Top Bottom