Neler Yeni

Nasıl Yazılım Öğrenebilirim

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Yazılım Ve Proglamlama Öğrenmek İstiyorum Ama Nerden Başlayacağımı Bilmiyorum Bilen Biri Yardım Edebilirmi Lütfen Bi Tanıdığım Udyme Diye Bir Site Önerdi Ordan Ders Satin al Ve İzle Dedi Sizce Boylemi Yapmaliyim Ve Ilk Hangi Dersi satin Almaliyim Nerden Başlamaliyim Asil Amacim Proglamlar Üretmek

milenix

80+ Gold
Anladığım kadarıyla masaüstü uygulamaları üretmek istiyorsunuz. O zaman C ile başlamanızı tavsiye ederim.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla masaüstü uygulamaları üretmek istiyorsunuz. O zaman C ile başlamanızı tavsiye ederim.
Hocam C Ne Ve Nasil Öğrenebilirim Evet Masaustu Programlar Ve Oyunlarsa Bi Kac Sey Uretmek Istiyorum Baslangic Olarak Ve Bu tur Seyleri Ogrenmem Tahminen Kac Ay Surer

milenix

80+ Gold
Hocam C Ne Ve Nasil Öğrenebilirim Evet Masaustu Programlar Ve Oyunlarsa Bi Kac Sey Uretmek Istiyorum Baslangic Olarak Ve Bu tur Seyleri Ogrenmem Tahminen Kac Ay Surer
Yazılım dili. Bu senin ne kadar çalıştığına ve ne hızda öğrendiğine bağlı. İngilizcen iyi ise daha hızlı öğrenirsen, daha kaliteli ve daha fazla kaynak bulursun. Senin için C ile başlaman daha doğru olur şuan en populer oyun motorları olan Unity C#, Unreal Engine C++ kullanıyor.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Yazılım dili. Bu senin ne kadar çalıştığına ve ne hızda öğrendiğine bağlı. İngilizcen iyi ise daha hızlı öğrenirsen, daha kaliteli ve daha fazla kaynak bulursun. Senin için C ile başlaman daha doğru olur şuan en populer oyun motorları olan Unity C#, Unreal Engine C++ kullanıyor.
Eyw hocam ingilizce ogrenmeye calisiyorum ve nasipse gunde 1 2 aaat calisicam bu konu ustunde şimdi yazılım c nasıl öğrenir diyemi aratacağım acaba ? Dedigim gibi pek bilmiyorum kusura bakmayin

milenix

80+ Gold
Eyw hocam ingilizce ogrenmeye calisiyorum ve nasipse gunde 1 2 aaat calisicam bu konu ustunde şimdi yazılım c nasıl öğrenir diyemi aratacağım acaba ? Dedigim gibi pek bilmiyorum kusura bakmayin
C Dersleri yaz zibilyon tane bulursun. Youtube'dan anlatanlar var, Udemy üzerinden ücretli anlatanlar var...

mental bey

80+ Bronze
Öncelik algoritma öğrenmekle başla.

Sana diğer bir önerimde bedava çok ama çok sağlam öğreten BTK akademi sistesi kullan. Çok güzeldir.

milenix

80+ Gold
+ Bitirdikten sonra C'nin OOP versiyonu olan C# ve C++ öğren.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
C Dersleri yaz zibilyon tane bulursun. Youtube'dan anlatanlar var, Udemy üzerinden ücretli anlatanlar var...
Udemy den bakicam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelik algoritma öğrenmekle başla.

Sana diğer bir önerimde bedava çok ama çok sağlam öğreten BTK akademi sistesi kullan. Çok güzeldir.
Hocam algoritma ne isime yariyacak bilmiyorumda vw c denmi baslayayim algoritma danmi

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Algoritma sana programlama öğretir. Sonra dil seçimine gidersin.
Hocam dil seçimi yazılımda ayrı guruplara gidiyor sanirsam oyun için c dili baska işler için farkli dilleri felan öğrenmem gerek anladiğim kadariyla peki bu diller çokmu zor ortalama bi insan ne kadar surede ogrenmeye basliyor çünki başlangiçta 1 dil için 2 3 senw harcamak istemem

mental bey

80+ Bronze
Hocam dil seçimi yazılımda ayrı guruplara gidiyor sanirsam oyun için c dili baska işler için farkli dilleri felan öğrenmem gerek anladiğim kadariyla peki bu diller çokmu zor ortalama bi insan ne kadar surede ogrenmeye basliyor çünki başlangiçta 1 dil için 2 3 senw harcamak istemem
Oyun için C/C++, Java ve C# yada başka diller. Son kullanıcılar için hazır oyun motorları olduğu için C# yada C/C++ önerilir.
Yoksa sen C/C++ ile oyun motoru olmadan oyun yapamazsın öyle. Zor gelir.

Java'da oyun geliştirme konusunda çok başarılı bir dil. Oyun motoru olmadan çok güzel oyun yaparsın.

Algoritma dediğimiz şey 1-2 ay tutar en fazla.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Oyun için C/C++, Java ve C# yada başka diller. Son kullanıcılar için hazır oyun motorları olduğu için C# yada C/C++ önerilir.
Yoksa sen C/C++ ile oyun motoru olmadan oyun yapamazsın öyle. Zor gelir.

Java'da oyun geliştirme konusunda çok başarılı bir dil. Oyun motoru olmadan çok güzel oyun yaparsın.

Algoritma dediğimiz şey 1-2 ay tutar en fazla.
Hocam yardiminiz için teşşekür ederim ama sanirsam yanliş anlaşildik benim amacim oyun yapmak değil oyunlarin için buglari kullanabilicegim programlari yapmak hani tam adini söyleyemiyorum konu kapatilir die ama kendi programimi yapmak istiyorum yani bunu yapan 12 13 yasında çoçuklar var benim oynadiğim oyunlarda

Top Bottom