Neler Yeni

Nasıl Yazılım Öğrenebilirim

mental bey

80+ Bronze
Hocam yardiminiz için teşşekür ederim ama sanirsam yanliş anlaşildik benim amacim oyun yapmak değil oyunlarin için buglari kullanabilicegim programlari yapmak hani tam adini söyleyemiyorum konu kapatilir die ama kendi programimi yapmak istiyorum yani bunu yapan 12 13 yasında çoçuklar var benim oynadiğim oyunlarda
Onların hepsi Script çocuğu. Github'dan falan çekiyorlar kodlar, iki bir şey yapıp derliyorlar.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Onların hepsi Script çocuğu. Github'dan falan çekiyorlar kodlar, iki bir şey yapıp derliyorlar.
Hocam ne dediğiniz tam anlamadim ama hem kufir etmis gibi hemde aciklamis gibisiniz 🤣 anladigim kadariyla hazir kodlari kopyalayip ufak duzeltmeler yapiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kodlarimi uretmek istiyorum yani kendi oyun içi aracimi diyelim bunun için ney ogrenmem herek

mental bey

80+ Bronze
Hocam ne dediğiniz tam anlamadim ama hem kufir etmis gibi hemde aciklamis gibisiniz 🤣 anladigim kadariyla hazir kodlari kopyalayip ufak duzeltmeler yapiyorlar

Kendi kodlarimi uretmek istiyorum yani kendi oyun içi aracimi diyelim bunun için ney ogrenmem herek
Script çocuğu bir terimdir yazılımda. Bunlar junior bile değil.
Kendi kodunu yazmak kadar güzel bir şey yoktur zaten.

Bilmiyorum senin öğrenmek istediğin alanı maalesef. Ben oyun geliştiren biriyim. Bugları oyun geliştirme esnasında keşfediyorum ve gideriyorum giderebildiklerimi.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Script çocuğu bir terimdir yazılımda. Bunlar junior bile değil.
Kendi kodunu yazmak kadar güzel bir şey yoktur zaten.

Bilmiyorum senin öğrenmek istediğin alanı maalesef. Ben oyun geliştiren biriyim. Bugları oyun geliştirme esnasında keşfediyorum ve gideriyorum giderebildiklerimi.
Bende giderilmeyen buglari kullanarak bir konsol yapmak istiyorum ve sizin dediğiniz gibi kendi yazilimimi üretmek istiyorum en güzel bu çünki peki bu konsol işini yaoamasam bile yazilim öğrenmeye nerden başlamam gerekiyor tam olarak. Her alanda işime yariyacak giriş seviyesi bir dil varmı

mental bey

80+ Bronze
Bende giderilmeyen buglari kullanarak bir konsol yapmak istiyorum ve sizin dediğiniz gibi kendi yazilimimi üretmek istiyorum en güzel bu çünki peki bu konsol işini yaoamasam bile yazilim öğrenmeye nerden başlamam gerekiyor tam olarak. Her alanda işime yariyacak giriş seviyesi bir dil varmı
Java bu alanda başarılı.

Java'da yok yok desek yeridir.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Java bu alanda başarılı.

Java'da yok yok desek yeridir.
Eyw hocam java ya bakacagim size bir kac soru daha sormam gerekirse diye ulaşabiliceğim herhangi bir sosyal medya adresiniz varmi acaba tabi isterseniz

Zechion

80+ Silver
Algoritma sana programlama öğretir. Sonra dil seçimine gidersin.
Algoritma benim gözümde boş bir olay. Eğer ki büyük bir şirkette çalışılmayacak, kendi işin altında bir programlamacı olursa algoritma pek de gerekli bir şey gözüyle bakmıyorum. Fakat düzenli çalışmayı seviyorsanız yine de öğrenilebilir.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Algoritma benim gözümde boş bir olay. Eğer ki büyük bir şirkette çalışılmayacak, kendi işin altında bir programlamacı olursa algoritma pek de gerekli bir şey gözüyle bakmıyorum. Fakat düzenli çalışmayı seviyorsanız yine de öğrenilebilir.
Hocama algoritmaya zaten hiç ısınamadım

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Burada aktifim hocam. Java uzmanlık alanımdır sayılır. C#'ta bilirim, aynısı sayılır zaten.
Java ogrenmekle baslayayim o zaman hem size rahatca sorabilirimde peki pyhnton u biliyor musunuz onu önerir misiniz ?

mental bey

80+ Bronze
Hocama algoritmaya zaten hiç ısınamadım
Algoritma bir programlama dili değil ha. Algoritma temel öğretir. Kod planı yapmanı sağlar, koşulları, operatörleri ve mantık kavranını öğretir. Hayatın kendisi bir algoritma zaten :D.

Her şey algoritmik çalışır.

Java ogrenmekle baslayayim o zaman hem size rahatca sorabilirimde peki pyhnton u biliyor musunuz onu önerir misiniz ?
Kobrayı pek bilmem maalesef. Daha çok veri bilimi, veri madenciliği ve makine öğrenmesinde kullanılır. Yapay zeka ile ilgili çok gelişmiş bir dildir. Veri madenciliğinde Python'da kullanılan algoritmalar var. Onları öğrenmek isterseniz öğretmeye çalışırım size.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Algoritma bir programlama dili değil ha. Algoritma temel öğretir. Kod planı yapmanı sağlar, koşulları, operatörleri ve mantık kavranını öğretir. Hayatın kendisi bir algoritma zaten :D.

Her şey algoritmik çalışır.

Kobrayı pek bilmem maalesef. Daha çok veri bilimi, veri madenciliği ve makine öğrenmesinde kullanılır. Veri madenciliğinde python'da kullanılan algoritmalar var. Onları öğrenmek isterseniz öğretirim.
Hocam java anladiginizi soylemistiniz bende diyorumki java ile baslayayim sizde yardimci olabilir misiniz acaba

Top Bottom