Nays ile Bedava Para Kazanma

İade kaç dkda oluyo ve aynı oyunu bir daha alıp iade edebiliyon mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam para dupe u bulmus
Ben aynı oyunu yaptım bir şey olmadı. 25-30 saatte geldi benim iade. Beleş Disney+ aldım az önce pahalı bir sepet yapıp iade bastım yine :D

1-2 haftadır Nays kullanıyorum. Geçen hafta Nays ile Epic'ten 3 oyun almıştım hiçbirini sevmedim ve iade ettim. Cashback kartta durdu hatta harcadım bir şey olmadı. 2-3 gün önce ac Valhalla ve The Division 2 aldım yine Epic'ten baktım The Division 2 açılmıyor iade ettim. Belki sorunu çözebilirim diye birkaç saat sonra tekrar The Division 2 ve bf 2042 aldım bu sefer yine td2 açılmadı bf de epic sürüm yokmuş gfn'de yine iade ettim. Birkaç dk önce iki siparişin de harcadığım tutarın %20'si hesaba cashback olarak geldi. Şu an fazladan 70tl var.
Bende çıkarttırmak istiyorumda 18 yaş altı için ailesi doğrulaması nasıl oluyor? Ailemizin adına birinin nays hesabımı açması gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bende çıkarttırmak istiyorumda 18 yaş altı için ailesi doğrulaması nasıl oluyor? Ailemizin adına birinin nays hesabımı açması gerekiyor
Hesabı açınca aile bağlılığı gibi bir şey var. Ben anneme bağladım aynı aileden olması gerekiyor. Annemin telden nays açtım kendimi bağladım sildim.

Nays sağolsun 1000 liradan fazla kâr yaptım.

• Beğen
Arkadaşlar sordum ben 3 gün içinde iade alınıyormuş hesabınızda para olmazsa eksiye düşüyormuşsunuz boşuna yapmayın

• Beğen
Nays sağolsun 1000 liradan fazla kâr yaptım.
Hediye para sınırı 100 lira nasıl yaptiniz
Ben 2 haftada 250'ye yakın yaptım
Hediye para sınırı 100 lira nasıl yaptiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sordum ben 3 gün içinde iade alınıyormuş hesabınızda para olmazsa eksiye düşüyormuşsunuz boşuna yapmayın
Ops

• Beğen
yapayım mı? bana da para lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,116
Üyeler
186,019
Son üye