Neler Yeni

Nays kullanan varsa yardımcı olsun

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
Spotify, YouTube ve Xbox Game Pass için abone olan var mı nays kartiyla?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben kart bilgilerini sisteme giriyorum bilgiler yanlış diyor. Ama aynı bilgilerle amazon trendyol vs kabul ediyo. Müşteri hizmetlerine yazdım sorun gözükmüyor diyor. Neden oluyor olabilir?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hocam ben kart bilgilerini sisteme giriyorum bilgiler yanlış diyor. Ama aynı bilgilerle amazon trendyol vs kabul ediyo. Müşteri hizmetlerine yazdım sorun gözükmüyor diyor. Neden oluyor olabilir?
Bende öyle bir durum olmuyor hocam Spotify için kullanıyordum. direkt görüyor. Birde nays uygulaması arkada belirli bir süre açık kalınca cvv'yi otomatik değiştiriyor(süre sayıyor girince fakat kabul etmiyor) bu yüzden uygulamayı komple kapatıp tekrar açın ve yeni CVV kodu versin onu yazıp onaylayın.
Ama Spotify için şuan Sipay kullanıyorum.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Netflix ve gamepass için kullanmıştım böyle bir problem yaşamadım size anca müşteri hizmetleri yardımcı olur hocam tekrar yazın isterseniz.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
Bende öyle bir durum olmuyor hocam Spotify için kullanıyordum. direkt görüyor. Birde nays uygulaması arkada belirli bir süre açık kalınca cvv'yi otomatik değiştiriyor(süre sayıyor girince fakat kabul etmiyor) bu yüzden uygulamayı komple kapatıp tekrar açın ve yeni CVV kodu versin onu yazıp onaylayın.
Her şeyi denedim. Israrla kabul etmiyor. Bilgiler yanlış diyor. Aynı bilgileri 3-4 defa girince bankanizla görüşün uyarısı veriyor. Bir türlü çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netflix ve gamepass için kullanmıştım böyle bir problem yaşamadım size anca müşteri hizmetleri yardımcı olur hocam tekrar yazın isterseniz.
3-4 saattir konuşuyorum. Sürekli aynı şeyleri söylüyorlar. Onlarda hata yoksa ne yapsın mantık olarak. Burada kart bilgileri sıkıntı galiba. Kabul etmiyor ısrarla. Ve sadece bu 3 site. İnanılmaz. Xbox için istiyorum sadece diğerleri önemli değil de olmuyor

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Her şeyi denedim. Israrla kabul etmiyor. Bilgiler yanlış diyor. Aynı bilgileri 3-4 defa girince bankanizla görüşün uyarısı veriyor. Bir türlü çözemedim.

3-4 saattir konuşuyorum. Sürekli aynı şeyleri söylüyorlar. Onlarda hata yoksa ne yapsın mantık olarak. Burada kart bilgileri sıkıntı galiba. Kabul etmiyor ısrarla. Ve sadece bu 3 site. İnanılmaz. Xbox için istiyorum sadece diğerleri önemli değil de olmuyor
ilginç bir durum.
o zaman Nays müşteri hizmetlerine bağlanıp kart numaranızı değiştirmek istediğinizi belirtin. Bende çalınma gibi bir durum olmuştu o zaman değiştirtmiştim.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
ilginç bir durum.
o zaman Nays müşteri hizmetlerine bağlanıp kart numaranızı değiştirmek istediğinizi belirtin. Bende çalınma gibi bir durum olmuştu o zaman değiştirtmiştim.
Söyledim değiştirme yok dediler bana 😁

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Söyledim değiştirme yok dediler bana 😁
kart numaramı birine vermiştim sanırım kullanım yapmış de kartımdan (bir yerden alış-veriş yap) ben yapmadım de yani kısacası. o zaman çalıntı muhabbetinden yaparlar :D :)

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Naysta kartın güvenlik numarası sürekli değişiyor uzun süreli işlemlerde sürekli kontrol etmekte fayda var. Ben hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Naysta kartın güvenlik numarası sürekli değişiyor uzun süreli işlemlerde sürekli kontrol etmekte fayda var. Ben hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
Birde Spotify,Xbox vs yurtdışı harcaması olarak geçiyor yurtdışı harcamalarınız açık mı kart ayarlarından kontrol edin.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan

Birde Spotify,Xbox vs yurtdışı harcaması olarak geçiyor yurtdışı harcamalarınız açık mı kart ayarlarından kontrol edin.
Hepsi açık. Saatlerce bir çözüm bulamadım. İnanılmaz gerçekten. Bir türlü halledemedim

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
Hocam nays kullaniyorsun sen. Sana sorayım. Şuan birçok indirimde e-ticaret %10 indirim vs 2 gün sonra son diyor. Bunu uzatiyorlar mı sürekli? Yoksa bitecek mi gerçekten?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,657
Üyeler
163,031
Son üye
Yigit34y
Top Bottom