t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
nfcsi olmayan ben:NFC ile ödeniyor işte çok da gerekli değil.
nfcsi olmayan ben:NFC ile ödeniyor işte çok da gerekli değil.
onu nasıl yapıyoruz ben onu hep denemek istemişimdir ancak korkuyorum olmazda rezil olursam diye bizim burada ki kasiyerler kredi kartı görünce bile çok garip bi şeymiş gibi bakıyorNFC ile ödeniyor işte çok da gerekli değil.
bkz: temassız olmasına rağmen kartı alıyor elimden kendi okutuyoronu nasıl yapıyoruz ben onu hep denemek istemişimdir ancak korkuyorum olmazda rezil olursam diye bizim burada ki kasiyerler kredi kartı görünce bile çok garip bi şeymiş gibi bakıyor
evet knk haklısın çok gereksiz telefon çalınıp bilgiler satılıkdan sonra bana da gereksiz gelebiıyor hmmGereksiz bişey zaten her şey telefonda olması lazım kimlik kartı ehliyet vs her şey
şahsen gereksiz buluyorum fiziksel kartları, nfc ile felan ödeme varken fiziksel karta ne gerek varNiye yok ki bence fiziksel kartı olsa paparayı ikiye katlayabilecek potansiyele sahip.
Bişey olmaz neden dersen nasıl giriş yapacak bilgilerin olmadan he gidip kartının fotoğraflarını çektiysen o ayrıevet knk haklısın çok gereksiz telefon çalınıp bilgiler satılıkdan sonra bana da gereksiz gelebiıyor hmm
paparada mesaj atıyo 25den 100k yaptık diyeBişey olmaz neden dersen nasıl giriş yapacak bilgilerin olmadan he gidip kartının fotoğraflarını çektiysen o ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k limit var nays da biz hiç kullanmıyoruz ama yerimize kullanan içinden geçen var sağolsun forumdan bir arkadaş ismini vermiyorum kendini belli eder o
puahahahaBişey olmaz neden dersen nasıl giriş yapacak bilgilerin olmadan he gidip kartının fotoğraflarını çektiysen o ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k limit var nays da biz hiç kullanmıyoruz ama yerimize kullanan içinden geçen var sağolsun forumdan bir arkadaş ismini vermiyorum kendini belli eder o
Bence olmamalı. Her şey tek kartta toplanabilir (banka, akbil, ehliyet, kimlik) ama telefona yansımaması gerekiyor. Etkilenmemek için tuşlu telefon kullanan bireyler de var. Umarım yakın zamanda ben de onlardan biri olacağım.Gereksiz bişey zaten her şey telefonda olması lazım kimlik kartı ehliyet vs her şey
Aslında Yeni kimlik kartında hepsi olacaktı ne oldu o kaldı öyleBence olmamalı. Her şey tek kartta toplanabilir (banka, akbil, ehliyet, kimlik) ama telefona yansımaması gerekiyor. Etkilenmemek için tuşlu telefon kullanan bireyler de var. Umarım yakın zamanda ben de onlardan biri olacağım.
Zamanında PTT Türkiye Kart gibi teraneler vardı ama vuku bulmadı hiçbiri.Aslında Yeni kimlik kartında hepsi olacaktı ne oldu o kaldı öyle