Neler Yeni

NBA 2K21 MY CAREER KAYIT ETMİYOR

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
NBA 2K21 Epicten aldığımda en başta güzel çalışıyordu arkadaşımla beraber indirdik bende bir sorun yoktu fakat oynıyacağım arkadaşımda dolu sorun vardı serverlardan olabileceğini düşündüm bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Arkadaşım Mycareer e girdiğinde oluşturuyor kariyerini fakat oyundan çık gir yapınca my careere girdiğinde profili cıkıyor ama kayıt olmuyor tekrar başlamak zorunda kalıyor save almıyor yani. Bugün bende de aynı sorun oldu NBA 2K21 in çok kötü olduğunu düşünmeye başladım acaba bu sorunların bir çözümü var mı yoksa serverlardan kaynaklı bir hata olup beklememiz mi gerekiyor veya ne kadar beklemeliyiz ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende de ASD ve L tuşlarına basınca alt tab'a atma sorunu var, bir de kontrolcü ayarları kaydolmuyor.
Sildim SSD gelince tekrar yükleyeceğim, mesajımı güncellerim.

ofisec

80+
Win+R yapıp %appdata% yazıp enter deyin. (hangisi yoksa o adımı yapın) 2k games klasörü oluşturun. Içine girin nba 2k21 klasörü oluşturun. Içine girin save klasörü oluşturun. Ardından oyun simgesine gelip sağ tık yapın. Özellikler/uyumluluk/yönetici olarak çalıştır/uygula/tamam yapın. Umarım sorun çözülmüştür.

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de ASD ve L tuşlarına basınca alt tab'a atma sorunu var, bir de kontrolcü ayarları kaydolmuyor.
Sildim SSD gelince tekrar yükleyeceğim, mesajımı güncellerim.
aynısı arkadaşımada oluyor onda gamepad yok klavye ile oynuyor a ya basıyor oynıyamıyor my parka girdiğimizde a ya basamıyor alt tab oluyor çok sorunlu bir oyun
Win+R yapıp %appdata% yazıp enter deyin. (hangisi yoksa o adımı yapın) 2k games klasörü oluşturun. Içine girin nba 2k21 klasörü oluşturun. Içine girin save klasörü oluşturun. Ardından oyun simgesine gelip sağ tık yapın. Özellikler/uyumluluk/yönetici olarak çalıştır/uygula/tamam yapın. Umarım soru çözülmüştür.
bende var o dosyalar ama nba 2k21 icine girince save dosyası yok başka dosyalar var fakat bu da çalışmıyor gibi arkadaşıma da uygulattım olmadı bende bir kendimde deneyeceğim sil geri yükle yaptım sorunlar düzelmiş olabilir belki sizce herhangi bir güncellemeyle düzelir mi yoksa oynamaya devam eden insanlar azalınca mı düzelir bilginiz var mı ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
2K serverları kendimi bildim bileli leş gibi. EA'e bile razıyım ben artık NBA için

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Anil
Win+R yapıp %appdata% yazıp enter deyin. (hangisi yoksa o adımı yapın) 2k games klasörü oluşturun. Içine girin nba 2k21 klasörü oluşturun. Içine girin save klasörü oluşturun. Ardından oyun simgesine gelip sağ tık yapın. Özellikler/uyumluluk/yönetici olarak çalıştır/uygula/tamam yapın. Umarım sorun çözülmüştür.
Save klasörünü nasil ve nerede olustururum

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
NBA 2K21 Epicten aldığımda en başta güzel çalışıyordu arkadaşımla beraber indirdik bende bir sorun yoktu fakat oynıyacağım arkadaşımda dolu sorun vardı serverlardan olabileceğini düşündüm bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Arkadaşım Mycareer e girdiğinde oluşturuyor kariyerini fakat oyundan çık gir yapınca my careere girdiğinde profili cıkıyor ama kayıt olmuyor tekrar başlamak zorunda kalıyor save almıyor yani. Bugün bende de aynı sorun oldu NBA 2K21 in çok kötü olduğunu düşünmeye başladım acaba bu sorunların bir çözümü var mı yoksa serverlardan kaynaklı bir hata olup beklememiz mi gerekiyor veya ne kadar beklemeliyiz ?
Gördüğünüz gibi. Olabiliyor böyle şeyler. Dosyaları doğrulamayı deneyin Epic Games'ten.

Top Bottom