onlar bile beğenmiyor burayı.Türkiye cennet kelimesini suriyelilerden başka biri demiyodur hocam.
Çünkü rezalet bir ekonomiye sahip ülke. Suriyelilerinde deme sebebi adamların ülkesinde teknolojik bir şey yok.
Hayır kendileri özel para alıyorlar. Ve az diyorlar. Birde sabah akşam .....Türkiye cennet kelimesini suriyelilerden başka biri demiyodur hocam.
Çünkü rezalet bir ekonomiye sahip ülke. Suriyelilerinde deme sebebi adamların ülkesinde teknolojik bir şey yok.
3 müz gitsek @Furkan Aslan @06ankaralı öyle fiyat zaten dolarda var45bin TL neredeyse?
yok efendim daha neler?
BABA SYRIA is in load.....................................................................onlar bile beğenmiyor burayı.
Ben o kadar şanssızımki dolar ve euro ya evi arabayı bassam yarına TL değerlenir ülke şahlanır.Bence şuan elinde parasi olan döviz almasi lazim bu TL ye güven olmaz artik
Arkadaşlar ben sistemimi 4300 TL ye almıştım, 4 ay gibi bir süre önce, şuanda aynı sistem aynı sitede 4800 TL.
Ne olacak bu doların hali ?
bizim arkadas 250000 euro bozdurdu bu hafta. 9.21 TL carpak=Bence şuan elinde parasi olan döviz almasi lazim bu TL ye güven olmaz artik
arnavutköyden katarşeyhinin karısı adına birsürü tarla alındı çünkü ordan kanal istanbul geçicek çok zekiler bunlarharbiden onu bende duydum.
keni ülkede yabanci oluyor ja insan. vay beeee