Neler Yeni

Ne olacak bu pc fiyatları??

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Orta seviye ekran kartlarının 4-5K'dan aşağı zor bulunduğu bir dönemdeyiz.Tr ekonomisi bir yana,yurt dışında da durum kötü.Ne olacak bu çipler,miningciler??? sizinde görüşlerinizi bekliyorum

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. O yüzden şimdiki bu vasat durumu bir kenara bırakıp laptoplara ve konsollara yönelmek daha uygun bence. Seneye bahar ayı gibi düzelecek diyorlar çip ve mining biteceği için ama bilmiyorum ben.

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. O yüzden şimdiki bu vasat durumu bir kenara bırakıp laptoplara ve konsollara yönelmek daha uygun bence. Seneye bahar ayı gibi düzelecek diyorlar çip ve mining biteceği için ama bilmiyorum ben.
vallahi benimde öyle düşüncelerim var ama miningin biteceğini düşünmüüyorum,mining kumar gibi.....

QİKUA

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bu kaçıncı konu oldu bilmiyorum ama gerçekten fazla olmaya başladı(tabi isteyen istediği konuyu açabilir onda bir problem yok ama konu kirliliği olmaya başladı sanki?) görüşlerim: umarım bu kriz bir anca düzelir şuan ethereum düşüşte düşüşte olduğu için mining yapan sayısı azalabilir bu da bilgisayar alacakların işine gelebilir. stok sorununa gelecek olursak dünyada büyük bir çip krizi var sebebi pandemi çalışan sayısı az dolayısıyla çip üreten sayısıda az hem çip sayısı az hem de ethereum yükseldi bu da demek oluyor ki ekran kartlarının stoklarını hemen bitiyor ethereum kazanların ihtiyacı olduğu için bunlar birleşince ortaya böyle saçma ekran kartı fiyatları çıktı.

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Orta seviye ekran kartlarının 4-5K'dan aşağı zor bulunduğu bir dönemdeyiz.Tr ekonomisi bir yana,yurt dışında da durum kötü.Ne olacak bu çipler,miningciler??? sizinde görüşlerinizi bekliyorum
Ben de seninle aynı durumda olan birisi olarak bir süre daha Donanım arşivi kampanyaları bekleyip öyle almaya çalışacağım aksi takdirde de konsol almak daha mantıklı bir seçenek olarak gözükmeye başladı.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Piyasada ekran kartı bulunmamasının ana sebeplerinden birisi bu değil ama yinede ekran kartı almak isteyenler için olumlu haber gibi.

Ben şu an bilgisayar alacak olsam YouTube kanallarının çıkardıkları toplama bilgisayarlara bakarım, bütçeme uygun olanlarından bir tanesini alırım.

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasada ekran kartı bulunmamasının ana sebeplerinden birisi bu değil ama yinede ekran kartı almak isteyenler için olumlu haber gibi.

Ben şu an bilgisayar alacak olsam YouTube kanallarının çıkardıkları toplama bilgisayarlara bakarım, bütçeme uygun olanlarından bir tanesini alırım.
vallahi ben zaten biraz daha bekleyeceğim alırsam da öyle alacağım

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
Bu gidişle fiyatlar bizi bitirecek. Bitirdi zaten

Komando41.

80+ Silver
stoklar artınca belki biraz azalır

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
mining in bitmesi çok zor be

Top Bottom