vallahi benimde öyle düşüncelerim var ama miningin biteceğini düşünmüüyorum,mining kumar gibi.....Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. O yüzden şimdiki bu vasat durumu bir kenara bırakıp laptoplara ve konsollara yönelmek daha uygun bence. Seneye bahar ayı gibi düzelecek diyorlar çip ve mining biteceği için ama bilmiyorum ben.
Ben de seninle aynı durumda olan birisi olarak bir süre daha Donanım arşivi kampanyaları bekleyip öyle almaya çalışacağım aksi takdirde de konsol almak daha mantıklı bir seçenek olarak gözükmeye başladı.Orta seviye ekran kartlarının 4-5K'dan aşağı zor bulunduğu bir dönemdeyiz.Tr ekonomisi bir yana,yurt dışında da durum kötü.Ne olacak bu çipler,miningciler??? sizinde görüşlerinizi bekliyorum
süper güç olucaz2023'de 2007 yılına geri döneceğiz inşallah (ekonomi olarak).
vallahi ben zaten biraz daha bekleyeceğim alırsam da öyle alacağımPiyasada ekran kartı bulunmamasının ana sebeplerinden birisi bu değil ama yinede ekran kartı almak isteyenler için olumlu haber gibi.
Ekran Kartı ile Ethereum Kazma Devri Bitiyor: İşte Yeni Karar
Ethereum, Proof of Stake'e geçiş yapıyor. Ethereum Proof-of-Stake protokolü nedir? İşte detaylar.www.tamindir.com
Ben şu an bilgisayar alacak olsam YouTube kanallarının çıkardıkları toplama bilgisayarlara bakarım, bütçeme uygun olanlarından bir tanesini alırım.
mining in bitmesi çok zor beOrta seviye ekran kartlarının 4-5K'dan aşağı zor bulunduğu bir dönemdeyiz.Tr ekonomisi bir yana,yurt dışında da durum kötü.Ne olacak bu çipler,miningciler??? sizinde görüşlerinizi bekliyorum