fitness başla daha çok yemeye çalış eğer yine alamıyorsan gainer tavsiye ederimÖncelikle merhabalar.
Bugün size her zaman beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeceğim. Bu tabii ki de yiyip yiyip asla kilo alamamak...
1.75 boyundayım ve 56 kiloyum ne yaparsam yapayım asla kilo alamıyorum. Bazen günde 5 öğün yemek yediğim dahi oluyor. ( her gün en az 3 5 rane poğaça simit tarzi seylerin yaninda aksam yemeginde de dolu dolu yiyorum.) Ama asla kilo alamıyorum. Hiçbi türlü başaramıyorum bunu.
Pek Sportif biri de sayılmam aslında çok fazla dışarı çıkmam haftada 2 3 gün en fazla. Bir keresinde 62 kiloya kadar çıkmıştım ama bu 1 hafta içinde geri 56 ya düştü. Ne yaparsam yapayım aldığım kilolar her zaman geri düşüyor.
Kilo almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen. Bu durum artık canımı çok sıkmaya başladı zayıflıktan kemiklerim gözüküyor.
Kanka spor yapmadığı sürece aldığı kilo yağ olacak zaten? Full protein yiyerek bile kilo alsan spor yapmadığın sürece aldığın bütün kilo göbeğe falan gider.Gün içinde alman gereken kalorinin üstünü alırsan almama gibi imkanin yok yediğini yakıyormusun daha fazla ye daha fazla ye ama sağlıklı ye sonra yağlanma boşuna
ben 1 ayda 10 kilo aldım bu taktikle seninle aynı durumdaydım sayılır 190 kilo 68 di hergün gainer shake yaptım 2 muz 100 gr bebe biskuvisi 50 gr yulaf 500 ml süt 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi şu anda saldım biraz sivilce çok çıktı az az alıyorum malzemeleri azaltarakÖncelikle merhabalar.
Bugün size her zaman beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeceğim. Bu tabii ki de yiyip yiyip asla kilo alamamak...
1.75 boyundayım ve 56 kiloyum ne yaparsam yapayım asla kilo alamıyorum. Bazen günde 5 öğün yemek yediğim dahi oluyor. ( her gün en az 3 5 rane poğaça simit tarzi seylerin yaninda aksam yemeginde de dolu dolu yiyorum.) Ama asla kilo alamıyorum. Hiçbi türlü başaramıyorum bunu.
Pek Sportif biri de sayılmam aslında çok fazla dışarı çıkmam haftada 2 3 gün en fazla. Bir keresinde 62 kiloya kadar çıkmıştım ama bu 1 hafta içinde geri 56 ya düştü. Ne yaparsam yapayım aldığım kilolar her zaman geri düşüyor.
Kilo almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen. Bu durum artık canımı çok sıkmaya başladı zayıflıktan kemiklerim gözüküyor.
Bi ara yulaf muz bal süt fındık yapmıştım. 1 haftada yaklaşık 2 kilo aldımBen bu arkadaştan da zayıfım. Yulaf, muz, fıstık ezmesi ve sütlü shake yapmayı düşünüyorum işe yarar mı?