Neler Yeni

Ne Yaparsam Yapayım Asla Kilo Alamıyorum.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kalori hesabı yaparak ye.

Dahası  
Öncelikle merhabalar.

Bugün size her zaman beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeceğim. Bu tabii ki de yiyip yiyip asla kilo alamamak...

1.75 boyundayım ve 56 kiloyum ne yaparsam yapayım asla kilo alamıyorum. Bazen günde 5 öğün yemek yediğim dahi oluyor. ( her gün en az 3 5 rane poğaça simit tarzi seylerin yaninda aksam yemeginde de dolu dolu yiyorum.) Ama asla kilo alamıyorum. Hiçbi türlü başaramıyorum bunu.

Pek Sportif biri de sayılmam aslında çok fazla dışarı çıkmam haftada 2 3 gün en fazla. Bir keresinde 62 kiloya kadar çıkmıştım ama bu 1 hafta içinde geri 56 ya düştü. Ne yaparsam yapayım aldığım kilolar her zaman geri düşüyor.

Kilo almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen. Bu durum artık canımı çok sıkmaya başladı zayıflıktan kemiklerim gözüküyor.
fitness başla daha çok yemeye çalış eğer yine alamıyorsan gainer tavsiye ederim

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
spor yapman lazım.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Gün içinde alman gereken kalorinin üstünü alırsan almama gibi imkanin yok yediğini yakıyormusun daha fazla ye daha fazla ye ama sağlıklı ye sonra yağlanma boşuna
Kanka spor yapmadığı sürece aldığı kilo yağ olacak zaten? Full protein yiyerek bile kilo alsan spor yapmadığın sürece aldığın bütün kilo göbeğe falan gider.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Öncelikle merhabalar.

Bugün size her zaman beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeceğim. Bu tabii ki de yiyip yiyip asla kilo alamamak...

1.75 boyundayım ve 56 kiloyum ne yaparsam yapayım asla kilo alamıyorum. Bazen günde 5 öğün yemek yediğim dahi oluyor. ( her gün en az 3 5 rane poğaça simit tarzi seylerin yaninda aksam yemeginde de dolu dolu yiyorum.) Ama asla kilo alamıyorum. Hiçbi türlü başaramıyorum bunu.

Pek Sportif biri de sayılmam aslında çok fazla dışarı çıkmam haftada 2 3 gün en fazla. Bir keresinde 62 kiloya kadar çıkmıştım ama bu 1 hafta içinde geri 56 ya düştü. Ne yaparsam yapayım aldığım kilolar her zaman geri düşüyor.

Kilo almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen. Bu durum artık canımı çok sıkmaya başladı zayıflıktan kemiklerim gözüküyor.
ben 1 ayda 10 kilo aldım bu taktikle seninle aynı durumdaydım sayılır 190 kilo 68 di hergün gainer shake yaptım 2 muz 100 gr bebe biskuvisi 50 gr yulaf 500 ml süt 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi şu anda saldım biraz sivilce çok çıktı az az alıyorum malzemeleri azaltarak

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Ben bu arkadaştan da zayıfım. Yulaf, muz, fıstık ezmesi ve sütlü shake yapmayı düşünüyorum işe yarar mı?

SerhatCC

80+ Bronze
tiroit hastalıgın veya bagırsak kurdun olabilir. tiroit şakaya gelmez ama 1 tahlilde anlarlar zaten. ikisi de yoksa spora başla. ben 182 boyla 59 kiloydum şuan 82 kiloyum ve yağ oranım neredeyse başlangıçla aynı, kas aldım yani. uzun bir süreç ama hayatın değişicek bunu unutma

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yiyorum Yiyorum Kilo Alamıyorum Diye Bir Şey Yok, Sen Yeterince Kalori Alamıyorsun Vücudunun Yaktığı Miktarın Altında Kalori Alımı Yapıyorsun Yediğin Yemeklerin Besin Değerini Yükselt.

Örnek Yulaf Lapası: 200Gr Yulaf + 400Ml Su + 1 Tatlı Kaşık Bal + 1 Çay Kaşığı Tarçın + 1 Sağlam Muz

Yapılışı: Lapayı Tabağa Dök Üstüne Su Dök Sonra Mikro Dalgada 2Dk At Bunu Üstüne Tarçın Ve Bal Ekle Karıştır Ve Göm.

Sabah Bunu Ye.

-CrawL

80+ Gold
Spora başla bende senin gibi 173boyunda 56kiloydum spora başlayarak 4ayda 66KG ye çıktım ve yağ oranım 14. Spora başlayıp günlük kalorinden günde +1000Kalori alırsan ayda 3-5Kg alabilirsin hemde fazla yağlanmazsın. Eğer spora başlayacak durumun ve zamanın yoksakilo almak için 1000-1200Kalori içeren bir shake tarifi verebilirim maaliyeti 10Tl civarı o shakeyi hergün 1defa içip üstüne 4-5öğün yüksek kalorili şeyler yersen kilo almamama ihtimalin yok. Ama en temizi spora başla.

Top Bottom