Ben doymazdım o menüyle çünkü ikiside küçük o hamburgerlerinKral teklif menüsü sence nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
gördüm gördüm 1 tane tavuk 1 tane et tavuk küçük geldi bana ya orucum doyucak bişey istiyorum başka yemekde önerebilirisn
adama 2 lira yok sonra veriyim desem bişey söylenir bilmem ne der hiç çekemem xdBütçeni 2 TL aşıyor 2 liranın lafını mı yapiyon![]()
evet var hemde baya bi var ama hepsi 50 60 80 tl satıyor special satıyorlar geneldeYerel Burger markaları var mı yaşadığın bölgede ?
Varsa onlardan al. Bin basarlar mcdonalds ve burger king'e
sen heralde anlıyosun menü önersene bakiyimBen doymazdım o menüyle çünkü ikiside küçük o hamburgerlerin
Vallaha bende bugün orucumu 3 tane tavuk tantuniyle açacağım (3 Tanesi 36 liraKral teklif menüsü sence nasıl
gördüm gördüm 1 tane tavuk 1 tane et tavuk küçük geldi bana ya orucum doyucak bişey istiyorum başka yemekde önerebilirisn
O zaman 2li tavuk burger al patates ve içeceği bir boy büyüt on numara beş yıldız menü oluyor bütçeni de aşmıyor. İlla et yicem diyorsan sen bilin.adama 2 lira yok sonra veriyim desem bişey söylenir bilmem ne der hiç çekemem xd
evet var hemde baya bi var ama hepsi 50 60 80 TL satıyor special satıyorlar genelde
woowwww aşırı ucuz beleş yerel restorant demi yoksa bende alıyımVallaha bende bugün orucumu 3 tane tavuk tantuniyle açacağım (3 Tanesi 36 lira)
illa et xdO zaman 2li tavuk burger al patates ve içeceği bir boy büyüt on numara beş yıldız menü oluyor bütçeni de aşmıyor. İlla et yicem diyorsan sen bilin.
Çok pahalı orası neresi ? Bizim burda tavuk tantuni standardı 8 TL en pahalısı 10 TL.Vallaha bende bugün orucumu 3 tane tavuk tantuniyle açacağım (3 Tanesi 36 lira)
arkadaşlar siz ne kadar ucuza alıyorsunuz biz 12 14 16 liraÇok pahalı orası neresi ? Bizim burda tavuk tantuni standardı 8 TL en pahalısı 10 TL.
12 14 çok kötü bu aradaarkdaşlar pide felanda olur marka olarak bildiğiniz menüler varsa olur aslında kfc alıcaktım ama kfc yok burda
arkadaşlar siz ne kadar ucuza alıyorsunuz biz 12 14 16 lira
Maalesef hocam bulamadım. Biz de döner aldık iftarı bekliyoruz Bursada saat 8'de okunuyor.Bostancı oğlu dayım
Amasya/Merkez Çift lavaşlı Tavuk tantuni 12 LiraÇok pahalı orası neresi ? Bizim burda tavuk tantuni standardı 8 TL en pahalısı 10 TL.