diyorumki monitöre fazladan vereceği 2k parayla işlemciyi daha güçlü almak mantıklı değilmiKartın tam gücünü kullanmak için. 3090,3080 alan adam, 1080p monitör mü kullanacak ?
640X480 csgo oynatan bne800x600 fifa 14 oynayan bne AÖMFĞPASKDMFGJPLONONAF
Bazı durumlar‘da evet ama genellikle hayır.diyorumki monitöre fazladan vereceği 2k parayla işlemciyi daha güçlü almak mantıklı değilmi
2K nın olayı ekran kartı ama neysekalite şölen dediğin 1080p den 2k ya geçmekmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
baya fark varmış
ekran kartı diyosunuzda o ekran kartı 1080p de daha fazla fps veriyor ? hem nasıl ayırt ediyosnunuz bu ekran kartı 4k kartı bu 2k kartı bu 1080p kartı2K nın olayı ekran kartı ama neyse
ekran kartı diyosunuzda o ekran kartı 1080p de daha fazla fps veriyor ? hem nasıl ayırt ediyosnunuz bu ekran kartı 4k kartı bu 2k kartı bu 1080p kartı
4k monitörde 4 k oynamadıysan o tadı alamzsınHem 4K hem 2K hem 1080P monitörüm oldu hala da var. Görüntü kalitesi anlamında bir fark bence yok hepsi güzel yani bence Panel tipi ve renk kalitesi daha önemli
Bak bu konuda san hak veriyorum.beyler şayet ben bi PC toplasam örnek veriyorum 2070super 2k yerine gider 1080p monitör alırım neden mi zaten grafikleri ultrada oynuycam ekstradan bi çözünürlükle daha güzel görmek istemem ve zaten 2-3 yıl sonra ultrada oynayamıycam onun yerine 1k fazladan monitöre vericeğime 1500 TL falan fazladan işlemciye veririm taş gibi işlemcim olur video montajında renderda falan bana baya kolaylık sağlar hemde sistem 2k sistemi olduğundan güçlü bi işlemciyle 1080p de çok yüksek fps ler verir ve sistemi upgrade yapmak zorunda kalmadan 5-6 yıl rahat kullanırım yanlışmıyım ?
4k oynadım tüm oyunları CS:GO yu bile ama TN paneldi monitör ondandır belki4k monitörde 4 k oynamadıysan o tadı alamzsın
Laf anlatamadın galiba hacım :dRehber - Neden 1080p yerine 1440P öneriyoruz?
Arkadaşlar birçok kişi ''2K'da anca besler'' dediğimizde ''Full HD kaldırmayan sistem QHD nasıl kaldırsın?'' diyor buna çoğumuz rastlıyoruz. Peki neden Full HD yerine QHD öneriyoruz? Öncelikle her sisteme QHD önermeyiz bunu belirtelim, işlemci/ekran kartı donanımlarına göre değişir. Çözünürlük...donanimarsivi.com
Senin gibiler için bu konuyu açtım