Neden böyle oldu..??

Sonunda.Liseye başlamış bulundum.Öncelikle ortaokuldan bahsedeyim.Ortaokulda okulun yarısı falan beni tanıyordu.Baya komiklik yapıyordum ki baya sevdiğim arkadaşlarım vardı.Yani en azından arkadaşlarım vardı.Peki ya şimdi? Şuan bir tane bile arkadaşım yok.Benle konuşmaya çalışan bile yok.Evet ilk gün farkındayım ama eskiden böyle olmuyordu.Hemen arkadaş bulurdum.Rahatça takılırdım.Şimdi ise 40 kişilik koca sınıftaki tek kişi benim.40 kişilik sınıfta sadece bir kişinin yanı boş o da benim.Bahçeye çıkıp boş boş dışarıdaki yapıları inceleyen çocuk da benim.Okulda en azından öğle teneffüsünde(yaklaşık 1 saat) sıkılmamak için ne yapabilirim? Çünkü bugün aşırı sıkıldım.
İlla Olacak Takma 4 Yılda Sınıfın Sezsiz Ve Çekinggen Kimseyle Konuşmayan Çocuğu Olma Yeter Ben Özel Liseye Gitmiştim İlk Günden Çok Arkadaşım Oldu Devlete Geçtim İlk Haftadan Sonra Kaynaşmıştım Tüm Sınıfla Arkadaştım Lise Bitti Hala Konuşuyorum

İlla Olacak Takma 4 Yılda Sınıfın Sezsiz Ve Çekinggen Kimseyle Konuşmayan Çocuğu Olma Yeter Ben Özel Liseye Gitmiştim İlk Günden Çok Arkadaşım Oldu Devlete Geçtim İlk Haftadan Sonra Kaynaşmıştım Tüm Sınıfla Arkadaştım Lise Bitti Hala Konuşuyorum
Umarım olur.Okulda zaman öldürmek için ne önerirsin kitap okuma dışında.Ha bir de resim çizmek dışında.

Umarım olur.Okulda zaman öldürmek için ne önerirsin kitap okuma dışında.Ha bir de resim çizmek dışında.
Valla Ben Oturuyordum İnsanlarla Sohbet Muhabbet Açılıyordu Birşeyler Hakkında Onlarla Konuşuyordum İlk Gün İçin bir şey Diyemicem Koy Kafayı Uyu Yada İnsanları Çevreni İncele Tanı Ona Göre İlk Baştan Mesafe Koy İnsanlara Yada Mesafeli Yaklaş

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri