CaptainSpark
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 112
- İsim
- özgür kaplan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende diyorum böylelerini çok gördüm konudan sapma yazım kurallarına değil konuya cevap ver zamanla değiştirilmesi başta doğru olduğunu değiştirmezTuşların bozuk olduğunu baştan söyleseydin üstüne gitmezdim "Yüz binlerce" dediğin olay İslam'da geçerli. Daha İslam'a benzeyen çok Din var. Bu Dine ne olmuşta İslam diye bir dine bürünmüş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuya dön konuya budayı kim tanrılaştırdı ? insan peki peygamber olma ihtimali nedir yüksekYazım kurallarına dikkat etmeyecek isen gidip "okuduğunu anlamıyorsun" falan demeyeceksin canım "kardeşim."
Aşırı hızlı yazman beni İLGİLENDİRMİYOR.
Okuduğumu anlayabiliyorum, ama sen yazamıyorsan bu benim suçum değil.
Ne yani, şimdi putçu mu oldum? Kafanız mı iyi? Bakın, yukarıda dediğim gibi. Kendi inancınızı, fikrinizi eleştiren birisi olunca hemen atağa geçiyorsunuz.
sana yüzlerce afrika inancı gösteririm zamanla değiştirilmişbende diyorum böylelerini çok gördüm konudan sapma yazım kurallarına değil konuya cevap ver zamanla değiştirilmesi başta doğru olduğunu değiştirmez
konuya dön konuya budayı kim tanrılaştırdı ? insan peki peygamber olma ihtimali nedir yüksek
kardeşim sıkıntılı mısın senin gibi insan dedim sen insan değil misin arıza mısın? farkında mısın siz ateistler beni eziyor atağına geçiyorsunuz insan dedİm SEN İNSAN DEĞİL MİSİN)Yazım kurallarına dikkat etmeyecek isen gidip "okuduğunu anlamıyorsun" falan demeyeceksin canım "kardeşim."
Aşırı hızlı yazman beni İLGİLENDİRMİYOR.
Okuduğumu anlayabiliyorum, ama sen yazamıyorsan bu benim suçum değil.
Ne yani, şimdi putçu mu oldum? Kafanız mı iyi? Bakın, yukarıda dediğim gibi. Kendi inancınızı, fikrinizi eleştiren birisi olunca hemen atağa geçiyorsunuz.
ADAMA İNSAN DİYORUM PUTÇU MU OLDUM DİYOR insan bende insanım sen ne anlıyorsun