Neler Yeni

Neden Her Ürün Türkiyeye Gelmiyor?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam kanka neden hemen agresif davranıyosun sadece demek istedigim keşke burdada böyle şeyler satılsa çok güzel olmazmıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı o ayrı konu haklısın ama bende alamazdım mesela ama keşke yinede bizdede böyle şeyler satışa çıksaydı
dostum problem iste orda basliyor. adamlar diyor ki , ben bu ülkeye bu kasayi yolasam veya satsam kac kisi alir ? bi bakiyor ki tak marketing fiyati bu kadar , eh alan kiside bu kadar. o yüzden hic girismezler ve o ürün türkiye piysaya sunmasini bosver, o ürünü bile duymasin.. var mi yok mu diye.

Ak'f

80+ Bronze
Ürünler pahalı değil.Bizim ekonomiden dolayı pahalı.Dolar ile 1700'e 2080TI ve 9900K olan top level sistem dizilirken bizim ülkede hem enflasyonla çevirme yapıyorsun 7X çarpıyorsun sonra bir de aldığın şeyden 1,5 tane de devlete almak için vergi veriyorsun TRT,Kültür Bakanlığı falan.Ondan sonra orada 1700 birim para olan şey sana bu ülkede 20K oluyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tamam kanka neden hemen agresif davranıyosun sadece demek istedigim keşke burdada böyle şeyler satılsa çok güzel olmazmıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı o ayrı konu haklısın ama bende alamazdım mesela ama keşke yinede bizdede böyle şeyler satışa çıksaydı
Agresif değilim. Bende isterim satmalarını.

Top Bottom